Nickzzz

Colorful GeForce GTX 660 Ti iGame: Η πρόταση της Colorful για την νέα GTX 660 Ti

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Colorful GeForce GTX 660 Ti iGame: Η πρόταση της Colorful για την νέα GTX 660 Ti]http://reviews.hwbox.gr/news/general_it.jpg[/NEWS_IMG]Σημαντική μέρα σήμερα με την κυκλοφορία της νέας GPU από την nVidia, της GeForce GTX 660 Ti και όλοι οι γνωστοί κατασκευαστές αρχίζουν να παρουσιάζουν τις προτάσεις τους. Ανάμεσα σε αυτούς και η νεοεμφανιζόμενη εταιρία Colorful που παρουσίασε την νέα Colorful GeForce GTX 660 Ti iGame. Η νέα κάρτα της Colorful έχει σχεδιαστεί με τους overclockers στο μυαλό για αυτό και έρχεται με ένα διαφορετικό σύστημα ψύξης από τα συνηθισμένα, στο οποίο μπορούν να προστεθούν έξτρα heatsinks. Αν και οι συχνότητες λειτουργίας δεν έχουν γίνει γνωστές, βάσει των παλιότερων καρτών που έχει παρουσιάσει η Colorful πιστεύουμε οτι η GTX 660 Ti iGame θα έρχεται με reference συχνότητες αλλά θα προσφέρει αρκετό overclocking headroom για δοκιμές. Η ψύξη στην κάρτα προέρχεται από μία μεγάλη κεντρική ψύκτρα με heatpipes στην οποία πάνω μπορούν να τοποθετηθούν εξωτερικά heatpipes για ακόμα καλύτερη ψύξη, ενώ παράλληλα υπάρχουν δύο ανεμιστηράκια των 80mm. Η νέα GeForce GTX 660 Ti iGame αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στις αγορές της Ασίας και την Ευρώπης.

[img_ALT=Colorful GeForce GTX 660 Ti iGame: Η πρόταση της Colorful για την νέα GTX 660 Ti]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4651502d40a5e43fc.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Απλά αυτή θα είναι πιο ήσυχη από την 670..αδιάφορο για τους περισσότερους που ψάχνουμε απόδοση αλλά για κάποιους που ανέχονται χαμηλότερα φίλτρα με μικρότερο πορτοφόλι για το pc το ανέχονται..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now