tasos9

Προβλήματα με 6870

Recommended Posts

Τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν δυο μέρες. Αρχικά, τα βίντεο 720 ή 1080 έπαιζαν λες και ήταν στα 10Fps. (Το έλυσα κλείνοντας το GPU Acceleration).

Ακόμα, σήμερα που ήθελα να παίξω skyrim, το άνοιξα, και μόλις μπήκε στο παιχνίδι είχε 3-5fps και μετά από λίγο ανέβηκε στα 12, και έμεινε εκεί. Επίσης, στο crysis, τα fps έπεσαν από τα 35 στα 22. Αλλά αυτό που με ανησύχησε: Το σκορ στο 3DMark11 Performance έπεσε από ~P4900 σε P4400. Δοκίμασα χωρίς O/C, άλλαξα drivers, αλλά τίποτα. Υπάρχει καμιά λύση ή RMA? (πράγμα πολύ δύσκολο)

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά άνοιξε το AfterBurner και κράτα ανοιχτό το hardware monitor. Το log δεξιά θα σε βοηθήσει να δεις πως συμπεριφέρεται η κάρτα στα σενάρια που λες.

Κάτι μου λέει πως κάποιο πρόβλημα υπάρχει με τους χρονισμούς τι κάρτας.... Εν πάση περιπτώσει μου φαίνεται πως υπάρχει πρόβλημα με το software παρά με το hardware

Link to comment
Share on other sites

Το δοκίμασα με κλειστό AB, αλλά τίποτα.

Επίσης, παρατήρησα ότι τα κολλήματα έρχονται όταν το παιχνίδι φορτώνει την VRAM. Ρίχνοντας τα γραφικά του skyrim σε High με 2xAA και 4xAF, ψιλοέστρωσε αλλά μόλις κοίταξα δεξιά-αριστερά, άρχισε το stuttering και έπεσαν τα fps. Επίσης, η μνήμη γέμιζε πολύ πιο αργά απ'ότι πριν. Δοκίμασα επίσης το Metro 2033 (παιχνίδι που δεν μου τελειώνει την VRam, είναι γύρω στα 500-600 συνήθως), αλλά και εκεί, μόλις ξεκίνησε να φορτώνει τη VRAM καθώς προχωρούσα, έγιναν πάλι τα ίδια. Μπορεί αργότερα να κάνω ένα φορμάτ, μπας και καθαριστούν τελείως οι drivers της AMD, και γίνει τίποτα.

Edit: Δοκίμασα να παίξω το skyrim και από τα XP, και έγιναν πάλι τα ίδια. Μήπως είναι hardware issue?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now