Haloed

Πρόβλημα με 560ti

Recommended Posts

[ATTACH]7571[/ATTACH] γεια σας παιδιά! ξεκινάω με την Photo! λοιπον έχω την msi 560ti παίζω όλα τα παιχνίδια κομπλέ.τον τελευταίο καιρό ενώ παίζω παιχνίδια πχ το λολ η κάρτα χρησιμοποιεί το 70-80% γύρω στα 80-100fps και 50-55c temp! ξαφνικά η χρήση πάει 99% η θερμοκρασία πέφτει στους 40c και τα fps στα 10. άμα κάνω restart το Pc φτιάχνει και παίζω normal αλλά που και που το πιάνει αυτή η μλκια!να κάνω format η είναι θέμα κάρτας να την πάω από εκεί που την πήρα!

Χωρίς τίτλο.png

57fd0826900ca_.png.42da25a779f415282bb1b

Link to comment
Share on other sites

Για κάποιο λόγο crashάρει ο driver - και αφού οι θερμοκρασίες είναι καλές, δοκίμασε με το driver sweeper να απεγκαταστήσεις τελείως τους drivers, restart και πέρασμα με clean install τους latest.

Ακόμα, πες μας τι τροφοδοτικό έχεις, μήπως και παίζεται εκεί κάτι...

Link to comment
Share on other sites

δεξι κλικ στο desktop , nvidia control panel , manage 3d settings , power managment mode , λογικα θα εχει adaptive καντο prefer maximum performance . καντο και πες μας . ειχα και γω θεμα με μια gtx 460 .

Link to comment
Share on other sites

συγνώμη που άργησα να απαντήσω! έστρωσε με το κόλπο που είπε ο αντονις απλά πλέων η κάρτα και χωρίς να παίζω είναι μονίμως στα 882 πράγμα που σημαίνει το ψήνεται ενώ παλιά στα windows είχε 35 βαθμούς τώρα είναι κολλημένη στους 45-46!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now