George_o/c

Razer Project Fiona: Ξεκίνησε η παραγωγή του πολυαναμενόμενου gaming tablet!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Razer Project Fiona: Ξεκίνησε η παραγωγή του πολυαναμενόμενου gaming tablet!]http://reviews.hwbox.gr/news/razer.jpg[/NEWS_IMG]Τον Ιανουάριο, στην CES 2012 που έλαβε χώρα στο Las Vegas, η Razer ανακοίνωσε το Project Fiona. Τότε μάθαμε ότι πρόκειται για ένα gaming tablet με οθόνη 10.1", λειτουργικό Windows και επεξεργαστή Intel Core i7, που μάλιστα πρωτοπορεί χάρη στα δύο joystic handles. Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά, παρατηρεί κανείς ότι τα δύο handles περιλαμβάνουν analog sticks και κουμπιά - θυμίζοντας έντονα την διάταξη ενός gamepad. Το Project Fiona κατασκευάστηκε για ένα και μόνο λόγο: Να "σηκώνει" χωρίς κολλήματα τα διασημότερα PC Games και να τα κάνει playable με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο ώστε να μπορεί ο επίδοξος αγοραστής να παίζει όπου κι αν βρίσκεται. Τέλος, στην CES είχαμε μάθει ότι το shipping του αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2012, με την τιμή να κυμαίνεται κάτω από $1000.

Εννέα ολόκληρους μήνες μετά την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, το Project Fiona επιστρέφει. Ο Min-Lian Tan, CEO της Razer, ζήτησε από τους fans της Razer στο Facebook να κάνουν 10.000 likes σε 7 ημέρες προκειμένου να αποκαλύψει περισσότερα για το project. Έτσι κι έγινε. Τα likes μαζεύτηκαν και ο Tan επιβεβαίωσε μέσω του Twitter ότι η παραγωγή του εν λόγω gaming tablet έχει ήδη ξεκινήσει, οπότε πολύ πιθανόν να το δούμε τελικά μέχρι τα τέλη του 2012 στην αγορά.

Δυστυχώς δεν ακούστηκε ούτε τώρα κάτι παραπάνω σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, οπότε αναμείνατε στις οθόνες σας για περισσότερες πληροφορίες.

[img_ALT=Razer Project Fiona: Ξεκίνησε η παραγωγή του πολυαναμενόμενου gaming tablet!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4615071a40550c70.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now