JC_Denton

O Intel Larrabee το Νοέμβριο θα παραδωθεί στους πρώτους Developers

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f960f85.jpg[/WRAPLEFT] Φαίνεται πως οι αρχικές μας εκτιμήσεις για τον Larrabee ήταν απόλυτα σωστές, αν το άρθρο του Inquirer βγει αληθινό. Πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν ότι ο Larrabee της Intel θα αργήσει πάρα πολύ να βγει, "ακυρώνοντας" όσα λέγαμε από την Άνοιξη, ότι δηλαδή η Intel θα τον έχει έτοιμο το Φθινόπωρο για την επίσημη παρουσίαση στους συνεργάτες της.

Έτσι, με όσα λέει ο αρθρογράφος του Inquirer, η Intel είναι μπροστά από το πρόγραμμά της, μιας και θα παραδώσει το Larrabee στους Developers μέσα στο Νοέμβριο. Φυσικά, όπως είχαμε πει και παλαιότερα, αυτό δε σημαίνει ότι τις κάρτες θα τις έχουμε πριν το 2009, μιας και χρειάζεται πλέον οι Developers να τις μελετήσουν ώστε να εκμεταλλευτούν τις νέες τους δυνατότητες.

Τα πρώτα boards δε θα είναι αντιπροσωπευτικά των τελικών δυνατοτήτων της κάρτας λένε οι άνθρωποι του Inquirer, μιας και δε θα είναι με τις συχνότητες που αυτή θα βγει στην αγορά. Αυτό που δεν πρέπει να περιμένουμε όπως τονίζουν, είναι κάποιο άλμα στις επιδόσεις, μιας και ο Larrabee αποτελεί ένα νέο πρότυπο, το οποίο θέλει λίγο χρόνο ώστε να το εκμεταλλευτούν οι Developers σωστά.

Αν κάποιος απλά θέλει να φτιάξει κάτι σε DirectX ή OpenGL, ο Larrabee δεν κάνει γι' αυτόν. Αν από την άλλη όμως θέλει να κάνει κάτι νέο, όπως φυσικά το να δημιουργήσει μια Ray Tracing μηχανή γραφικών, τότε ο Larrabee είναι το ιδανικό playground.

Link to comment
Share on other sites

Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος developer θα κάτσει να βγάλει 2 εκδόσεις των παιχνιδιών που εκδίδει. Μία για Direct X και μία για Larrabee-X.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now