WebHunter

QNAP TS-469 Pro Review: 4-Bay Performance Beast

Recommended Posts

Φοβερο review, και πολυ καλο το NAS... αλλα στα 940+ ευρω, χωρις τους δισκους, αξιζει?

Και οταν λεω αν αξιζει, εννοω απο το να παρεις και να στισεις ενα συστηματακι με κανονικο hardware και expandability στους σκληρους?

Link to comment
Share on other sites

oντως, τα λεφτα ειναι πάρα πολλά! Πολυ καλο αλλα μαλλον σε αυτα τα λεφτα πας να φτιαξεις συστημα και εχεις και ρεστα. Ευχαριστουμε για το review Webbie! :T:

Link to comment
Share on other sites

Η τιμή είναι μικρή, αν σκεφτείς πως για να έχεις την ευκολία στο στήσιμο πρέπει να πας σε Windows Server (που το μικρότερο licence έχει 450$) και δεν παρέχει τίποτα μέσα. Απο εκεί και πέρα, η παραμετροποιήση, το hardware και τα extra προγράμματα σε πάνε πολύ πάνω από το 1000αρικο.

Το θέμα πάντα είναι τι θέλεις να κάνεις. Αν πάει απλά για download Pc, τότε όχι δεν αξίζει. Άλλα μια εταιρεία 30ατόμων, θα πρέπει να σκάσει 2000$ στη MS μόνο για τα licences.

Link to comment
Share on other sites

Φοβερό review όπως πάντα Webbie.

To μηχάνημα είναι εκπληκτικό, ειδικά για το αγοραστικό κοινό που απευθύνεται (και όχι μόνο).

Η τιμή ίσως φανεί τσουχτερη, αλλά όταν συνυπολογίσεις όλα τα κόστη για αντίστοιχο μηχάνημα Server (πλέον η MS κατάργησε και τον SBS και τον Windows Home Server) τότε βγαίνει κατά πολύ φθηνότερο για αυτά που προσφέρει, ειδικά για μικρές επιχειρήσεις 10-20 ατόμων.

Link to comment
Share on other sites

Άπαιχτο το review, καλύπτει το προϊόν από όλες τις πτυχές. Η τιμή του τσουχτερή, αλλά από την άλλη δεν είναι κι ακριβό, αν συνυπολογίσεις πόσα χρήματα θα πρέπει να δαπανήσει μία μικρή επιχείρηση για έναν server και τις άδειες... μια χαρά τότε! Μπράβο webbie!

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο Review Man, το ξεψείρισες και αυτό :T:

Αν και οι ανάγκες μου δεν είναι παρόμοιες, σίγουρα θα σκεφτόμουν πολύ πριν δώσω το χρηματικό ποσό που ζητάει η εταιρία για αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now