daniel_balko

WIND... μια τραυματική εμπειρία

Recommended Posts

Το μεγάλο κείμενο που ακολουθεί παρακάτω αποτελεί στο σύνολό του τρεις καταγγελίες που έχω κάνει στην απαράδεκτη εταιρεία του θέματος μέσω της Ε.Ε.Τ.Τ. (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοικινωνιών & Ταχυδρομείων). Αξίζει τον κόπο να το διαβάσετε γιατί οι άνθρωποι δεν χαρίζουν λεφτά αλλά είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

Στις 12/7/2012 μέσω της εταιρείας «Ώθησης» (εταιρεία προώθησης προϊόντων – συνεργαζόμενη με την WIND), υπεύθυνη επικοινωνίας η κα Σάντρα Σταύρακα, μου προτάθηκε φθηνότερο πακέτο που αφορούσε σταθερή τηλεφωνία και Internet. Αφού αποδέχθηκα την προσφορά προχωρήσαμε στην σύνταξη αίτησης ενεργοποίησης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet.

Όλα έδειχναν να εξελίσσονται ομαλά. Άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη της αίτησης φορητότητας καθώς επίσης και για την ημέρα ολοκλήρωσης της διαδικασίας. Συγκεκριμένα στις 17 – 18/07/2012 θα παραλάμβανα τον απαιτούμενο εξοπλισμό και στις 30/07/2012 θα ολοκληρωνόταν η όλη διαδικασία.

Δυστυχώς τα πράγματα δεν έγιναν όπως ακριβώς μου τα περιέγραψαν. Στις 18/07/2012 τον εξοπλισμό τον παρέλαβαν οι γονείς μου στην Γαστούνη Ηλείας αντί να έρθει στην Θεσσαλονίκη (στην διεύθυνση που αναγραφόταν στην αίτηση ενεργοποίησης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και internet). Αμέσως αφού με ενημέρωσαν οι γονείς μου για το πακέτο που παρέλαβαν τηλεφώνησα στην WIND και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για την σταθερή τηλεφωνία και internet. Αφού αποφάνθηκαν ότι το λάθος ήταν συστημικό μου είπαν κάποιος από τους δικούς μου να μου το στείλει στην σωστή διεύθυνση. Φυσικά και δεν το δέχτηκα, πως μου ζητάτε να πληρώσω εγώ το λάθος το δικό σας απάντησα, και μην περιμένετε να πω εγώ στους δικούς μου, μεγάλοι άνθρωποι, να μπουν σε αυτήν την διαδικασία. Τότε μου πρότειναν να αναλάβουν μόνοι τους την παραλαβή του συγκεκριμένου πακέτου και εμένα να μου στείλουν άλλο.

Σήμερα λοιπόν 30/07/2012 έλαβα γραπτό μήνυμα από την WIND που με καλωσορίζει στο δίκτυό της και πως πρέπει να ακολουθήσω της οδηγίες εγκατάστασης του εξοπλισμού. Είχα όλη την καλή διάθεση να το κάνω αλλά χωρίς τον εξοπλισμό μου είναι αδύνατον. Τον νέο εξοπλισμό που δήθεν θα μου έστελναν δεν τον παρέλαβα ποτέ και κανένας υπάλληλος ταχυδρομικής υπηρεσίας δεν παρέλαβε τον πρώτο που εστάλει στους γονείς μου. Τηλεφωνώ κατευθείαν στην WIND και στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για την σταθερή τηλεφωνία και internet και τους ενημερώνω για τον εξοπλισμό. Ευθαρσώς μου απαντούν ότι άλλος εξοπλισμός δεν είναι δυνατόν να αποσταλεί θα πρέπει με ευθύνη των δικών μου και δική μου να βρω τρόπο να παραλάβω τον αρχικό εξοπλισμό. Τους απαντώ και εγώ άμεσα να ακυρωθεί η διαδικασία αλλαγής πάροχου και να μου δώσουν μια διεύθυνση για να τους επιστρέψω τον εξοπλισμό που παρέλαβαν οι γονείς μου. Το πρώτο που μου είπαν είναι ότι πρέπει να πληρώσω κάποια έξοδα για να γίνει η διακοπή, πράγμα που δεν δέχτηκα και ότι είναι ευθύνη του ΟΤΕ να προχωρήσει την διακοπή. Τηλεφώνησα στην εξυπηρέτηση πελατών του ΟΤΕ και μου είπαν ότι πρέπει ηWIND να στείλει επιστολή ακύρωσης.

Στις αρχές του Αυγούστου (07/08/2012) με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι με αποδέσμευσαν από το δίκτυό τους και πως μπορώ να επιλέξω όποιον άλλον πάροχο επιθυμώ. Αμέσως τηλεφώνησα στο 13888 (τηλεφωνική υποστήριξη ΟΤΕ) για να κάνω εκ νέου αίτηση επιστροφής στον ΟΤΕ. Προς έκπληξή μου η υπάλληλος μου ανέφερε ότι ακόμη με είχε δεσμευμένο η WIND και πως θα έπρεπε να είχε στείλει ήδη επιστολή αποδέσμευσης μου από το δίκτυό της.. Παρόλα αυτά η υπάλληλος ξεκίνησε την διαδικασία επιστροφής στον ΟΤΕ χωρίς να περιμένει την έντυπη εντολή αποδέσμευσης. Σχεδόν αμέσως μου τηλεφώνησε υπάλληλος της WIND και μου ζητούσε τον λόγο που ζήτησα την επιστροφή μου στον ΟΤΕ. Της απάντησα πως ήταν αδιάβαστη, γιατί κακώς δεν γνώριζε το πρόβλημά μου αφού πολύ απλά θα μπορούσε να απευθυνθεί στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών σταθερής τηλεφωνίας και να ενημερωθεί . Αν τώρα οι υπάλληλοι δεν «θυμούνταν» δεν υπάρχει πρόβλημα αφού όλες οι τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με την εξυπηρέτηση πελατών τους καταγράφονται. Αφού της δήλωσα πως η απόφασή μου ήταν οριστική και αμετάκλητη έκλεισα το τηλέφωνο. Εκεί που πίστευα ότι ξεκαθάρισε το ζήτημα στις 22-08-2012 έλαβα λογαριασμό από την WIND για το σταθερό μου τηλέφωνο συνολικού ποσού 79,26? που αφορούσε την περίοδο 30/07/2012 έως 06/08/2012. Αμέσως απευθύνθηκα σε κατάστημα WIND και ζήτησα την ακύρωση του συγκεκριμένου λογαριασμού. Πράγματι ο υπάλληλος αφού τον ενημέρωσα σχετικά με το τι ακριβώς έχει μεσολαβήσει, προχώρησε άμεσα στην σύσταση αιτήματος πίστωσης (του οποίου έχω και αντίγραφο με αριθμό 37-1246519806). Δεν πέρασαν δυο μέρες ξανά τηλέφωνο από την WIND. Ξέρετε κύριε επειδή κάνατε αίτηση διακοπής στις 22/08/2012 μετά από ένα μήνα θα αποδεσμευτείτε από εμάς. Κράτησα την ψυχραιμία μου και της είπα ότι κάνει λάθος. Στις 22/08/2012 δεν έκανα αίτηση διακοπής αλλά ακύρωσης λογαριασμού. Η κυρία επέμενε γιατί λέει έτσι αναγράφεται στο σύστημα. Και της απαντώ και εγώ αν το σύστημά σας ήταν σοβαρό τότε ο εξοπλισμός δεν θα απέκλινε 570 χιλιόμετρα και εγώ θα ήμουν πελάτης σας τώρα. Μέσα σε όλα αυτά έχω και τον ΟΤΕ ο οποίος από τις 10/08/2012 προσπαθεί να με κάνει πελάτη του. Άλλος Γολγοθάς! Μια δεν τον αφήνει η WIND, μια στην αίτηση περάστηκε άλλη διεύθυνση και ο τεχνικός πήγε σε άλλη διεύθυνση, μια ήρθε ο τεχνικός αλλά στην αίτηση αναγραφόταν ότι ζητούσα αλλαγή αριθμού (κάτι που δεν ισχύει και δεν δέχτηκα την σύνδεση) φτάσαμε σήμερα στις 17/09/2012 και εγώ προσπαθώ να συνδεθώ στον ΟΤΕ. H WIND έστειλε κι άλλον λογαριασμό (114,24? συμπεριλαμβανομένων και των προηγούμενων 79,26? και αφορούν την περίοδο 30/07/2012 έως 5/9/2012). Παραδόξως έχω τηλέφωνο και INTERNET (με τον εξοπλισμό που είχα πριν ζητήσω να πάω στην WIND).

Ενώ έλαβα επιστολή από την αρ. καταχώρησης 37-1236791151/7.8.12 που αναγνώριζε ξεκάθαρα το λάθος της, ωστόσο εξακολουθεί να με κοροϊδεύει στέλνοντας κι άλλον λογαριασμό.

Πρόσφατα έλαβα νέο λογαριασμό (254,41? συμπεριλαμβανομένων και των προηγούμενων 114,24? και αφορούν την περίοδο 6/9/2012 έως 5/10/2012). Να σημειωθεί ότι από τις 22/9/2012 ανήκω στον ΟΤΕ. Ο νέος λογαριασμός στην πραγματικότητα είναι ρήτρα (χρέωση αποσύνδεσης όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται στον λογαριασμό) επειδή ζήτησα την διακοπή των υπηρεσιών της και κατήγγειλα την μεταξύ μας σύμβαση. Ενώ λοιπόν αναφέρει ξεκάθαρα στην επιστολή της πως αναγνωρίζει το δικαίωμά μου καταγγελίας της σύμβασης (Γενικοί όροι άρθρο 5.3) εντός 30 ημερών απαιτεί χρέωση αποσύνδεσης.

Επίσης στην ίδια επιστολή από την WIND, ξεκάθαρα αναφέρει, στην προτελευταία παράγραφο, τα παρακάτω :

«Βάσει των παραπάνω, κατόπιν της ολοκλήρωσης του τερματισμού των υπηρεσιών και της έκδοσης του εκκαθαριστικού λογαριασμού, η εταιρεία θα προβεί σε ολική πίστωση των λογαριασμών, η οποία θα εμφανιστεί σε πιστωτικό τιμολόγιο. Κατόπιν της έκδοσης του εν λόγω πιστωτικού τιμολογίου δεν θα υπάρχει καμία οφειλή του συνδρομητή προς την εταιρεία για την εν λόγω τηλεφωνική σύνδεση.»

Επίσης θέλω να επισημάνω ότι σε ΟΛΑ τα πεδία των αιτήσεων – δικαιολογητικών που συνέταξα για την ενεργοποίηση των υπηρεσιών της WIND η διεύθυνση αποστολής ήταν η σωστή. Αναγνωρίζω το ανθρώπινο λάθος από μεριάς WIND αλλά όχι ότι είχαν συμπληρωθεί λάθος από εμένα.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Ντανιέλ

Link to comment
Share on other sites

Σε ένα διαλυμένο κράτος - προτεκτοράτο των Γερμανών, η κάθε εταιρεία κάνει ό,τι θέλεις, όπως θέλει, εφόσον ξέρει ότι δεν υπάρχει καμία απονομή δικαιοσύνης σε εύλογο χρονικό διάστημα... Αν ήξεραν ότι αν κατέφευγες στη δικαιοσύνη, η τιμωρία τους θα ήταν άμεση και παραδειγματική, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ.

Link to comment
Share on other sites

Εν προκειμένω, βάση της βλακείας που έχουν κάνει με την αποστολή του εξοπλισμού παίζει και απλά να είναι ανοργάνωτοι και να μην έχουν ντε και καλά πρόθεση να σε αδικήσουν. Έχεις μιλήσει με κάποιον "υπεύθυνο"; Ακόμα και ένας υπεύθυνος καταστήματος, που θα καταλάβει το θέμα και θα πάρει κάποιον "εσωτερικά" παίζει να σου λύσει το ζήτημα.

Αν όχι, δεν πληρώνεις τις άδικες αξιώσεις τους. Βλέπεις αν έχεις χρονικές επικαλύψεις στους λογαριασμούς των δύο εταιριών. Ενημερώνεις τον συνήγορο του καταναλωτή για να κάνει αυτός τις επαφές, και αν δεν βγάλει και αυτός άκρη (που συχνά βγάζει) τότε του ζητάς μία έκθεση, για να την έχεις όταν/αν κάποτε η wind διεκδικήσει την "οφειλή" σου.

Επίσης, πριν όλα αυτά, ξεψάχνισε την σύμβαση.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει λάθος τους αλλά κ εσύ το έπαιξες απόλυτος σε μια χώρα που όλα είναι σκ@τ@. Αν σου έστελναν από την αρχή οι δικοί σου με τα ελτά τον εξοπλισμό θα είχε τελειώσει εκεί..

Μα καλά είναι δυνατόν στην Ελλάδα να ερχόταν κάποιος να πάρει τον εξοπλισμό από μια περιοχή και να τον στείλει σε μια άλλη? Εσύ προφανώς έβαλες το λογαριασμό να πηγαίνει στους δικούς σου κ γι αυτό μπερδεύτηκαν..

Link to comment
Share on other sites

Αν σου έστελναν από την αρχή οι δικοί σου με τα ελτά τον εξοπλισμό θα είχε τελειώσει εκεί..

Εσύ προφανώς έβαλες το λογαριασμό να πηγαίνει στους δικούς σου κ γι αυτό μπερδεύτηκαν..

Kαλά ρε παληκάρια είμαστε σοβαροί;

Μήπως έπρεπέ να κάτσει να τον γ@@@@ουν κιόλας οι της ''τετέλεστετ''...

Αφού λέει ξεκάθαρα ότι η διεύθυνση ενεργοποίησης ήταν Θεσσαλονίκη...

Τράβα φίλε στον συνήγορο του καταναλωτή να βγάλεις άκρη, εγώ σε παρόμοια περίπτωση με ''Ποτέ'' όμως ''καθάρισα'' έτσι !!!

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι έχουνε εκτροχιαστεί τα πάντα όλα, άλλος χρεώνει ότι θέλει, άλλος πληρώνεται (http://www.hwbox.gr/katastimata/18439-dataworld-kai-aparadekti-simperifora-pros-pelati.html) δεν στέλνει προϊόν και δεν επιστρέφει χρήματα, και δεν κουνιέται φύλλο...

Link to comment
Share on other sites

Εν προκειμένω, βάση της βλακείας που έχουν κάνει με την αποστολή του εξοπλισμού παίζει και απλά να είναι ανοργάνωτοι και να μην έχουν ντε και καλά πρόθεση να σε αδικήσουν. Έχεις μιλήσει με κάποιον "υπεύθυνο"; Ακόμα και ένας υπεύθυνος καταστήματος, που θα καταλάβει το θέμα και θα πάρει κάποιον "εσωτερικά" παίζει να σου λύσει το ζήτημα.

Αν όχι, δεν πληρώνεις τις άδικες αξιώσεις τους. Βλέπεις αν έχεις χρονικές επικαλύψεις στους λογαριασμούς των δύο εταιριών. Ενημερώνεις τον συνήγορο του καταναλωτή για να κάνει αυτός τις επαφές, και αν δεν βγάλει και αυτός άκρη (που συχνά βγάζει) τότε του ζητάς μία έκθεση, για να την έχεις όταν/αν κάποτε η wind διεκδικήσει την "οφειλή" σου.

Επίσης, πριν όλα αυτά, ξεψάχνισε την σύμβαση.

Έχω ήδη απευθυνθεί και σε "υπέυθυνο" καταστήματος όπως διάβασες και στο αρχικό μου κείμενο, απο τον οποίο πήρα και αντίγραφο του αιτήματος της ένστασής μου.

Σε όλες τις αρχές υπέρ του καταναλωτή έχω απευθυνθεί! Έχω ξεψαχνίσει την σύμβαση και γιαυτό μου έστειλαν την επιστολή υπαναχώρησης τους.

Εντάξει λάθος τους αλλά κ εσύ το έπαιξες απόλυτος σε μια χώρα που όλα είναι σκ@τ@. Αν σου έστελναν από την αρχή οι δικοί σου με τα ελτά τον εξοπλισμό θα είχε τελειώσει εκεί..

Μα καλά είναι δυνατόν στην Ελλάδα να ερχόταν κάποιος να πάρει τον εξοπλισμό από μια περιοχή και να τον στείλει σε μια άλλη? Εσύ προφανώς έβαλες το λογαριασμό να πηγαίνει στους δικούς σου κ γι αυτό μπερδεύτηκαν..

Το ίδιο απόλυτη θα ήταν και η WIND σε αντίστοιχη περίπτωση. Απλά διεκδικό το δίκιο μου. Φίλε μου αν πληρώσεις εσύ τα έξοδα αποστολής δεν έχω κανένα πρόβλημα! Ο λογαριασμός του κινητού μου πριν από τέσσερα χρόνια πήγαινε στους δικούς μου, όχι τώρα (μπορώ να σκανάρω έναν λογαριασμό για του λόγου το αληθές και να τον ανεβάσω. Αλλά ακόμη και αν ίσχυε αυτό άλλο αυτόματο έχουν στην περιοχή τους οι δικοί μου και 5ψήφιο νούμερο και άλλο αυτόματο έχει το δικό μου και 6ψήφιο νούμερο. Δεν ξέρω για την Ελλάδα, αλλά αφού αυτοί μου είπαν ότι θα αναλάβουν την παραλαβή του λάθος εξοπλισμού και θα μου στείλουν άλλον, σε καταγεγραμένη τηλεφωνική επικοινωνία εμένα μου αρκεί!

νταξει τραβηγμενο μεν, αλλα εχει δικιο ο venisk

επισης, εγω προσωπικα ειμαι κοντα στα 7 χρονια στην Tellas-Wind και δεν εχω κανενα θεμα εκτος απο την ταχυτητα του internet!

Το δέχομαι αλλά δεν είναι για όλους ρόδινα τα πράγματα. Αυτό ισχύει για κάθε εταιρεία. Στην πρώτη μου καταγγελία μέσω της Ε.Ε.Τ.Τ. μαζί με την δική μου στάλθηκαν και άλλες τέσσερεις. Αυτό φαίνεται στο αντίγραφο που μου γνωστοποίησε η Ε.Ε.Τ.Τ. Το ίδιο και στην δεύτερη. Για την τρίτη που έκανα πρόσφατα θα ξέρω να σου πω σε λίγες μέρες.

Link to comment
Share on other sites

Απλά διεκδικό το δίκιο μου. Φίλε μου αν πληρώσεις εσύ τα έξοδα αποστολής δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Με ελτά απλό δέμα πόσο μπορεί να κοστίζει? 5 ευρώ? Και για λίγα ευρώ κ επειδή ήθελες να μπουν αυτοί στην διαδικασία να κάνουν κάτι τόσο απλό για σένα τώρα θα πληρώσεις και τους λογαριασμούς γιατί προφανώς έχεις υπογράψει συμβόλαιο και δεν έχεις κ ίντερνετ.

Link to comment
Share on other sites

Μα καλά έτσι λειτουργείς εσύ? Νομίζεις ότι το πρόβλημα ήταν τα 5?? Έχεις υπογράψει ποτέ σου σύμβαση οποιουδήποτε περιεχομένου? Κι αν την έχεις υπογράψει την έχεις διαβάσει ποτέ σου? Ξέρεις ποια είναι τα δικαιώματά σου? Γνωρίζεις ότι όταν υπογράφεις μια σύμβαση παροχής υπηρεσιών έχεις το δικαίωμα σε εύλογο χρονικό διάστημα, το οποίο καθορίζεται ξεκάθαθαρα μέσα στις παραγράδους της σύμβασης, να την καταγγείλεις είτε επειδή συντρέχει κάποιος λογος που θίγει την σύμβαση, είτε επειδή το μετάνιωσες ή επειδή ακόμη δεν κοιμήθηκες καλά το βράδυ? ΧΩΡΙΣ καμία απολύτως επιβάρυνση?

Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση φορητότητας (κινητό ή σταθερό ή ίντερνετ) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σταματήσει η παρεχόμενη υπηρεσία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία! Για το καλό σου καλό είναι να τα γνωρίζεις όλα αυτά.

Στην σύμβαση λοιπόν που υπέγραψα ήταν υποχρέωσή τους να μου στείλουν τον εξοπλισμό ΔΩΡΕΑΝ.

Στην δουλεία μου οφείλω να είμαι σωστός και τα όποια λάθη κάνω τα αναλαμβάνω εγώ δεν τα προωθώ σε άλλους. Ελπίζω σε αυτό να συμφωνείς τουλάχιστον.

Φιλικά

Ντανιέλ

Link to comment
Share on other sites

Καλά κάνεις φίλε μου και το κυνηγάς γιατι σε αυτή την χώρα έχουν ξεφύγει όλοι. Και ναι, ούτε 5? μην τους δώσεις για να στείλεις το πακέτο απο τους γονείς σου σε εσένα.

Το πρόβλημα έιναι η ανοργανωσιά τους και πως επειδή η εταιρία είναι τεράστια δεν υπάρχει καμία συνεννόηση μεταξύ των τμημάτων τους.

Δεν σε βλέπουν σαν πελάτη, σε βλέπουν σαν νούμερο (τζίρος).

Προφανώς εάν έκανες ένα βήμα πίσω και πλήρωνες να πάει ο εξοπλισμός σε σενα θα έιχαν όλα λήξει. Αλλά η αδιαφορία τρέφει τα λαμόγια που λέει και ένας φίλος και για μένα καλά έκανες και δεν έκανες πίσω.

Στην χώρα που ζούμε, ούτε θα βρείς το δίκιο σου, αλλά και να το βρείς θα περάσει καμιά 5ετία και εσύ θα περάσεις πολλές μέρες με νεύρα και τρέξιμο!

Keep up pushing...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά δεν θα έκανα ποτέ χρήση τους για κάτι τόσο ευτελές..

Μια απλή κίνηση ήταν να σου στείλουν τον εξοπλισμό οι δικοί σου εφόσον παρέλαβαν το δέμα.

Μπορούσες να τα είχες κάνει όλα αυτά για ποιο σοβαρό λόγο όπως να σου καθυστερούσαν μήνες την σύνδεση κτλπ.

Τώρα για ένα δεματάκι που ήρθε στις 18/7 και μέχρι τις 30 δλδ είχες 12 μέρες και περίμενες απλά κάποιον να πάει να πάρει το δέμα από τους γονείς σου και να το πάει στην μεταφορική, 4 μέρες τους πήρε να σου στείλουν τον εξοπλισμό και 12 για ν σου κάνουν την σύνδεση και εσύ σκας για μια μεταφορά απο το σπίτι των γονιών σου στην μεταφορική, ε όχι ρε Ντάνιελ δεν το δέχομαι για κάποιον που ζει στην Ελλάδα!

Ο κόσμος δεν περιφέρεται γύρω από την ευκολία σου φίλε μου ακόμα κ όταν πληρώνεις, και προφανώς το κατάλαβες πολύ αργά στον τόπο που είσαι.

Φυσικά φιλικά ρε Ντάνιελ

Νίκος

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες αλλά δεν θα έκανα ποτέ χρήση τους για κάτι τόσο ευτελές..

Μια απλή κίνηση ήταν να σου στείλουν τον εξοπλισμό οι δικοί σου εφόσον παρέλαβαν το δέμα.

Μπορούσες να τα είχες κάνει όλα αυτά για ποιο σοβαρό λόγο όπως να σου καθυστερούσαν μήνες την σύνδεση κτλπ.

Τώρα για ένα δεματάκι που ήρθε στις 18/7 και μέχρι τις 30 δλδ είχες 12 μέρες και περίμενες απλά κάποιον να πάει να πάρει το δέμα από τους γονείς σου και να το πάει στην μεταφορική, 4 μέρες τους πήρε να σου στείλουν τον εξοπλισμό και 12 για ν σου κάνουν την σύνδεση και εσύ σκας για μια μεταφορά απο το σπίτι των γονιών σου στην μεταφορική, ε όχι ρε Ντάνιελ δεν το δέχομαι για κάποιον που ζει στην Ελλάδα!

Ο κόσμος δεν περιφέρεται γύρω από την ευκολία σου φίλε μου ακόμα κ όταν πληρώνεις, και προφανώς το κατάλαβες πολύ αργά στον τόπο που είσαι.

Φυσικά φιλικά ρε Ντάνιελ

Νίκος

Δηλαδή αγαπητέ συνονόματε αν δεν πήγαινε ο εξοπλισμός στούς γονείς του είμαι πολύ περίεργός να ακούσω τί θα έλεγες, και πώς στο λύκο θα δικαιολογούσες το ότι ο εξοπλισμός πήγε σε ΛΑΘΟΣ ΣΠΙΤΙ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, όλα τα άλλα περί πέντε ευρώ μεταφορικών κτλ, τα ακούω συγχώρα με ΒΕΡΕΣΕ !

Link to comment
Share on other sites

προφανως και αν πηγαινε αλλου σε ασχετο σπιτι θα υπηρχε θεμα, δεν λεω οτι δεν υπαρχει τωρα...

το σωστο ειναι αυτο που κανεις τωρα, αλλα τι να κανουμε, θα μπορουσες να το στειλεις με ενα 5ευρο συστημενο.... σιγουρα στην τελικη θα σου βγουν περισσοτερα τα εξοδα για ολη την ιστορια!

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή αγαπητέ συνονόματε αν δεν πήγαινε ο εξοπλισμός στούς γονείς του είμαι πολύ περίεργός να ακούσω τί θα έλεγες, και πώς στο λύκο θα δικαιολογούσες το ότι ο εξοπλισμός πήγε σε ΛΑΘΟΣ ΣΠΙΤΙ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, όλα τα άλλα περί πέντε ευρώ μεταφορικών κτλ, τα ακούω συγχώρα με ΒΕΡΕΣΕ !

Νίκο δεν θα σχολιάσω τις θεωρίες του καθενός και ούτε με ενδιαφέρει τι θα γινόταν σε διαφορετικές τυχαίες περιπτώσεις..Εδώ έχουμε συγκεκριμένα γεγονότα και την αδιαφορία και των 2 σε κάτι που ήταν απίστευτα απλό να γίνει..

Δεν νομίζω να υπάρχει εταιρεία που θα πήγαινε να πάρει το δέμα από τους γονείς σου και να το πάει στο ταχυδρομείο/μεταφορική και να το στείλει σε σένα.

το σωστο ειναι αυτο που κανεις τωρα, αλλα τι να κανουμε, θα μπορουσες να το στειλεις με ενα 5ευρο συστημενο.... σιγουρα στην τελικη θα σου βγουν περισσοτερα τα εξοδα για ολη την ιστορια!

Το αυτό, δεν έχει τον εξοπλισμό, δεν έχει ίντερνετ, κυνηγά μια εταιρεία για μια λάθος αποστολή στους γονείς του και στο τέλος θα πληρώσει κ από πάνω κερατιάτικα γιατί κανείς δεν μπορεί να αποδείξει πως εφόσον είχε τους κωδικούς δεν μπήκε με διαφορετικό εξοπλισμό. Δεν άξιζε η ταλαιπωρία πραγματικά.

Link to comment
Share on other sites

συγνωμη κιολας αλλα οπως λεει και ο @venisk για 5 ευρω προτιμησες

να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια?

Ναι δεν διαφωνω εγινε πατατα απο πλευρας wind ριξε νερο στο κρασι σου και εσυ.

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ μου δεν έλαβα κωδικούς από την WIND, υποτίθεται τους παραλαμβάνεις μαζί με τον εξοπλισμό, και ναι δεν δέχτηκα να μου τους γνωστοποιήσουν τηλεφωνικά. Πάντως απορώ με πάρα πολλούς που αναγνωρίζουν ότι ζουν σε μια χώρα τριτοκοσμική όπως την περιγράφουν και θεωρούν φυσικό να δέχονται τα λάθη υποστηρίζοντας :

Έλα μώρε στην Ελλάδα ζεις φτιάξε το κάπως μόνος σου πλήρωσε και 5? και όλα καλά και μην το ψάχνεις πολύ! Πιστεύετε πως με αυτήν την νοοτροπία θα πάμε-πάτε μπροστά, πως υοθετώντας μια προβληματική συμπεριφορά θα αλλάξει προς το καλύτερο αυτός ο τόπος? Πιστεύετε ελικρινά ότι οι υπόλοιπες χώρες έτσι στέριωσαν.

Για να καταλάβετε το επίπεδο των υπηρεσιών σας περιγράφω μια προσωπική μου εμπειρία :

Κάποτε από κατάστημα MEDIA MARKT στην Γερμανία αγόρασα μια κάρτα τηλεόρασης για το PC μου. Όταν γύρισα Ελλάδα και άνοιξα την συσκευασία διαπίστωσα ότι έλειπε το συνοδευτικό CD εγκατάστασης. Έστειλα email στο κατάστημα που την αγόρασα και χωρίς αναστολές και δήθεν δικαιολογίες μου απάντησαν πως με δική τους ευθύνη θα μου στείλουν ένα καινούριο. Το παρέλαβα σε 6 ημέρες. Και για να σας προλάβω γιατί δεν το διαπίστωσα πριν φύγω η αγορά έγινε πάνω στο ταξίδι της επιστροφής και δεν άνοιξα το πακέτο παρά μόνο όταν την εγκατέστησα στον υπολογιστή μου. Και ακόμη πάλι για να σας προλάβω είναι η Hauppauge WinTV 3000, μπορείς να κατεβάσεις το απαραίτητο λογισμικό από το ίντερνετ αλλά για να προχωρήσει η εγκατάσταση πρέπει να είχεις και το πρωτότυπο CD.

Αυτό είναι για μένα παρεχόμενες υπηρεσίες και όχι οι λύσεις τις στιγμής και οι πατέντες όσο φθηνές και αν είναι. Και άσχετα με τα 5? πείτε με περίεργο αλλά εγώ έτσι λειτουργώ.

Κάποιοι ανέφεραν ότι θα πληρώσω και κερατιάτικα. Αυτό έχετε να πείτε? Το ότι με δική της επιστολή παραιτείται οποιασδήποτε χρηματικής απαίτησης από εμένα έχετε την εντύπωση πως εγώ θα δώσω έστω και ένα ? σε αυτούς? Θα ήμουν πολύ κορόιδο τότε. Αλήθεια σε αντίσοιχη περίπτωση η WIND πιστεύετε ότι θα ήταν λιγότερο αδιάλλακτη απότι εγώ?

Link to comment
Share on other sites

Φυσικα και δεχεσε/δεχομε τα λαθη γιατι γινονται απο εμας.

Πρεπει να συμβιβαζεσε/εξελισσεσε και τα λαθη να γινονται μαθημα και γνωση προς

αποφυγη νεων λαθων στο μελλον.

Μιας και ανεφερες προσωπικη εμπειρια επετρεψε μου να παραθεσω μια δικια μου.

(αν σε πειραζει την διαγραφω).

Μενω σε ενα χωριο λιγα χλμ. εξω απο την Θεσσαλονικη και το σπιτι μου ειναι σε κεντρικο

σημειο του χωριου.Οπωτε με στελνουν κατι με οποιαδηπωτε κουριερ ζηταω, αναγραφω

να το παραλαβω προσωπικα απο το υποκαταστημα.Ο λογος?

Αν και ξερουν και εχουν μαθει που ειναι το σπιτι μου ζοριζονται να το βρουν .

Ετσι απο το να τους ταλαιπωρω και να εχω ανησυχιες αν θα βρω το αντικειμενο

το παραλαμβανω προσωπικα και ειναι ολοι ευχαριστημενοι.

Θα με πεις κακως αυτη ειναι η δουλεια τους.Ναι δεν διαφωνω αλλα και σε σοβαρες

και οχι τριτοκοσμικες χωρες πιστευω εχεις δει βιντεο με παραδοση αντικειμενων ;)

Oπωτε? Εξελισσομε εστω προς τα πισω και κανω την δουλεια μου.

Επειδη δεν καταλαβα ετσι πως το διαβασα η αποστολη λογαριασμων που ελαβες γινοτανε στη σωστη διευθυνση η τα στελνανε στην λαθος?

Γιατι αν γινοτανε στη σωστη αποδεικνυει ενα μικρο λαθος το οποιο μπορει να εγινε λογω

κεκτημενης ταχυτητας τους υπαλληλου πχ.Αν ομως γινοτανε στην λαθος διευθυνση τοτε

αποδεικνυει οτι εσυ σωστα μιλουσες και ο αλλος στην αλλη μερια του τηλεφωνου εγραφε

οτι ηθελε και ΝΑΙ ! εχεις απολυτο δικιο και καλα κανεις και εκανες την ολη διαδικασια.

Απο εκει και περα οπως αναφερεις μονος σου ενα μεγαλο και σοβαρο καταστημα στην Γερμανια

σε πουλησε καινουργιο hardware χωρις να εχει μεσα το απαραιτητο software.

Δηλ.καποιος πχ μπορει να ανοιξε την συσκευασια να δοκιμασε , να τεσταρε να εκανε οτι ηθελε

να κανει , να το εκλεισε και να το βαλε στο ραφι και κατοπιν να το πουλησε.

Οχι τοσο καλη εικονα ετσι δεν ειναι?

Δεν δουλευω στην εν λογω εταιρεια που εχεις το προβλημα σου , δεν εχω μετοχες,ουτε παιζω

γκολφ με τους μανατζερ της ωστε να προσπαθησω να τους δικαιολογησω.

Απλα πιστευω οτι δεν ειναι σοβαρος λογος να φτασεις στα ακρα .

Συγνωμη για το μακριναρι btw.

Link to comment
Share on other sites

Δεν υφίσταται εξέλιξη προς τα πίσω, είναι άτοπο, αλλά υιοθέτηση - αποδοχή εσφαλμένων, κακών και προβληματικών συμπεριφορών.

Η συσκευασία ήταν σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένη εξωτερικά και εσωτερικά, απλά κατά την αρχική συσκευασία δεν τοποθετήθηκε και το CD εκ παραδρομής όπως υποστήριξε η εταιρεία που το αγόρασα. Και για να παραμείνει αμόλυντη η εικόνα του μεγάλου καταστήματος όπως λες ΑΜΕΣΩΣ μου έστειλε το CD.

Αν σκεφτείς καλά την προσωπική εμπειρία που παραθέτεις δεν είστε όλοι ευχαριστημένοι ή τουλάχιστον εγώ δεν θα ήμουν ευχαριστημένος στην συγκεκριμένη περίπτωση. Γιατί τον χρόνο που θα σπαταλήσω ή την βενζίνη ή ότι άλλο μου στοιχίσει (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία) για να καλύψω τις "ατέλειες" άλλων προτιμώ να το κάνω για πράγματα που αφορούν εμένα. Είτε αυτά είναι μικρά ή μεγάλα. Ζούμε σε μια χώρα που ανεχόμαστε τις ποιο ακριβές υπηρεσίες αλλά και τις χειρότερες και μου λες ότι είναι λύση να εξακολουθήσω να το δέχομαι, είναι δυαντόν; Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και σωστοί με ότι καταπιανόμαστε. Δυστυχώς αυτό δεν γίνεται γιατί εμείς οι ίδιοι έχουμε πλήρη άγνοια για τα δικαιώματά μας και ανεχόμαστε από τον οποιοδήποτε να τα καταπατά αβίαστα. Γιατί είμαστε της νοοτροπίας... έλα μωρέ δεν γαμιέται....

Μέχρι πριν 4 χρόνια οι λογαριασμοί πήγαιναν στο χωριό μου. Έτσι ήξεραν την παλιά μου διεύθυνση. Την οποία ζήτησα να αλλαχτεί και πλέον 4 χρόνια τώρα έρχοναι κανονικά στην σωστή διεύθυνση.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now