Recommended Posts

Καλησπέρα, πρόσφατα (πριν λίγες μέρες) αγόρασα καινούργιο HW. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα parts.. Είναι αυτό που γράφω στην υπογραφή. Τα διάλεξα έτσι, ώστε να μπορώ να κάνω την δουλειά μου άνετα, και να παίζουμε και κανένα game που και που.

Link to comment
Share on other sites

διάφορα games παίζω όπως NFSW, TF2, BF3 απλά θέλω να τα τρέξω με Full γραφικά σε ανάλυση 1920x1080, και εκτός αυτού θέλω να βάλω όλα τα Monitors πάνω σε κάρτες γραφικών να φύγω απο την onboard.

Link to comment
Share on other sites

Για full gaming σε 1920 x 1080 είσαι μια χαρά και με μία GTX 660 Ti, δεν υπάρχει λόγος για 2 x 670. Καλύτερα να πάρεις τώρα μια 660 Ti ή μια 6950 και σε ενάμισι χρόνο να την αλλάξεις με μία καλύτερη :)

Όσο για το PSU, μπορείς να μας πει πόσα A δίνει στην 12άρα; Γιατί για να είσαι ασφαλής ίσως χρειαστεί να πας σε καλύτερο PSU πρώτα :)

Link to comment
Share on other sites

Yeap δεν σου κάνει για μεγάλες κάρτες :) Οπότε πριν πας σε 660 Ti/6950/6970/670 ή ότι άλλο αποφασίσεις εν τέλει, αγοράζεις και ένα καλό τροφοδοτικό γύρω στα 600-750W και είσαι κύριος.

Link to comment
Share on other sites

Cooler Master, Enermax, Corsair, Seasonic, Antec, OCZ & Silverstone - αυτά είναι τα ονόματα που παίζουν μπάλα :) Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα το φθηνό θηριάκι Thermaltake Toughpower 750W, που ήταν value for money για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα το TX750 είναι πάρα πολύ καλό. Μάλιστα πριν λίγο καιρό το αγόρασε ο Astalavista αν δεν κάνω λάθος και δήλωσε ικανοποιημένος :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now