DManos

Members
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DManos

  1. Τότε αυτό Seasonic M12II-750 Bronze EVO Edition | Skroutz.gr
  2. Με τη thermaltake όλα γινονται! Ποιο μοντελάκι είναι ? Πάντο πίσω για αλλαγή και διάλεξε καμιά άλλη μάρκα... Δεν λέω οτι όλα της thermaltake δεν είναι καλά απλά έχει κάποια μοντέλα που δεν είναι καθόλου καλά.
  3. Και εγώ 2 στα 2 είμαι από μητρικές μετά πήγα σε Asus και δεν ψοφάνε με τίποτα. GB μετά από τα 3 χρόνια δύσκολα...Τώρα φυσικά δεν ξέρω αν τα βελτίωσαν.
  4. Μπορείς να πάρεις όλα τα μπλοκ με λιγότερα από 100Ε αντλία αν είναι να κάνεις άλλο μηχάνημα πάρε μια και καλή μια καλή εκτός και αν δεν υπάρχει το χρήμα τότε θα έχεις φασαρία από την αντλία αυτό μόνο. Παρε ενα 3χ120 ΕΚ ψυγειο θα το εχεις για παντα βασικα εγω το βαζω επανω στο κουτι καθετε μια χαρα. δες εδω Syscooling New liquid cooling pump high quality P67 water cooling pump brushless DC12V_Water Pumps_SysCooling Water cooling|Liquid cooling|PC water cooling|Radiator|Water blocks|Pumps - Powered by ECShop SC-VG46A All-covered Water Block for VGA_Water Blocks_SysCooling Water cooling|Liquid cooling|PC water cooling|Radiator|Water blocks|Pumps - Powered by ECShop Για cpu amd block θα πρέπει να κάνεις πατέντα για να κάτσει εκτός και αν το νιώσει ο Κινέζος και βάλει το σίδερο που θέλει.... 80 βαθμούς δε παίζει να φτάσει ποτέ ξανά αν κάνεις τέτοια εγκατάσταση ακόμα και αν τη ζορίσεις.
  5. αγόρασε από το ebay έχει φτηνά για να μπεις στο πνεύμα της κατασκευής ....
  6. Καλά την αλλάζουν με χειρότερο μοντέλο? Μακριά από Gigabyte από εμένα ψεύτικα είναι!
  7. Ποιο κανάλι τα παίζει? ΣτOκ το έχεις? τα addon τα έβαλες? εμένα με sabbertooth v1 AM3 τώρα δοκίμασα παίζει κανονικά ! edit Είναι ένα φοβερό πρόγραμμμα δοκίμασε το !!!
  8. Ξέρουμε το ποτό ήταν μόνο? Πολύ κρίμα δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμα δεν τον δικαιολογώ γιατί δεν είναι 20 χρονών είναι 30 και τα οπότε ήξερε τους κινδύνους καλά κιόλας.
  9. Είναι και άλλα που θέλουν προσοχή τα μπεκ είναι πανάκριβα η αντλία βενζίνης είναι πανάκριβη πάλι και αν χαλάσει και πας στην αντιπροσωπία για να το φτιάξουν με την εγγύηση έχουν ένα κόλπο αυτοί και βλέπουν αν είναι από νοθευμένο καύσιμο ή από αστοχία υλικού και φυσικά αν βγει οτι είναι από νοθευμένο δεν το αλλάζουν και ζητάνε τρελά ευρώ. Αν είναι μονόδρομος το πετρελαίο πάρε αλλά βάζε και φάρμακο μέσα για προστασία και μόνο από νερά και άλλα που μπορεί να κάνουν πρόβλημα.
  10. Καλή είναι και ενισχυμένη λέει απλά οι GEL - AGM είναι καλύτερες ...Υπερβολή όμως μπορώ να πω για το σαραβαλάκι μου, δεν χαλάνε ποτέ 10 χρόνια τουλάχιστον είχα σε άλλο αμάξι εκτός και αν το αμάξι έχει σαρτ στοπ όπου την ταλαιπωρεί.
  11. Εγώ θα έλεγα να κάνεις μια επένδυση σε Seasonic 850 gold τουλάχιστον είναι κάτι δεν θα το πουλήσεις μιας και είναι κορυφή σε ότι βάλεις και κάνεις στο μηχάνημα.
  12. Αναγκαστικά αν και ήθελα πιο καλή έτσι για τη φάση .... A και μπαταρίες για το ψεύτικο τσιγάρο που είναι στο δρόμο
  13. To θέμα καθαρίσματος πάει περίπατο με κάτι σαν αυτό έτοιμο νεράκι το έχω πάνω από ένα χρόνο και οι σωλήνες είναι πεντακάθαροι είχα το πρόβλημα θαμπώματος από την πρώτη μέρα γιαυτό πήγα σε τέτοια λύση Υπαρχουν και φτηνες λυσεις οπως αυτο που εχει 40$ cpu 36$ έχει και άλλα σχέδια σε χαμηλές τιμές φυσικά... όσο κοστίζει ένα επώνυμο μπλοκ για μια κάρτα γραφικών φτιάχνεις όλη την υδρόψυξη φυσικά έχτρα κόστος ένα μεγάλο ψυγείο και μια αντλία που αυτά τα έχω εδώ και χρόνια αγορασμένα και δεν τα αλλάζουμε.... και το αποτέλεσμα!
  14. Μήπως αυτό? Γιατί ?Για δες λίγο! https://www.asus.com/Tablets/ASUS_ZenPad_S_80_Z580CA/specifications/ Το GB καλό είναι δεν υπάρχει πρόβλημα!
  15. Eaton station 800 έχω εδώ και χρόνια δεν υπάρχει θέμα προβλήματος εκτός και αν εκείνη την κακιά ώρα τρέχεις κάνα test!(δεν το έζησα αυτό!) επάνω έχω τηλεόραση 47 lg ηχεία edifier 730, pc amd8350@4600@sabertooth990v1 2Xmsi7870 .....4tb Seagate 2tbSeagate Intel 520 80gb Kingspek64gb κανένα πρόβλημα ακόμα και σε πολλές διακοπές σε νησί πήγαινε έλα το ρεύμα κανονικά |!! 50 φόρες σε μια ώρα! και για πολλές φόρες το μηνά είναι ρουτίνα για έμενα δεν εντυπωσιάζομαι πια !
  16. Το μηχανιμα σου ειναι φανταστικό!Τα ηχεία τα έχεις συνδέσει με την οπτική? Κατέβασε το breakaway και δες τι γινετε... Κανε και ενα τεστ τον ssd να δούμε ποιανει τις ταχύτητες του.
  17. Ναι κατάλαβα και εγώ το ίδιο έκανα!
  18. Και εγώ τέτοια κόλλησα επάνω σε διάφορα σημεία αλλά με μια μαύρη κόλα και δεν βγαίνουν με τίποτα τώρα.Είχα φωτό αλλά δε τις βρίσκω... Ένα στρες το τέρας
  19. και εγώ το χοντρό της ΕΚ το καλό ΧΤΧ δε θυμάμαι ποιο ακριβώς επάνω στο κουτί βιδωμένο να φυσάει έξω κάνει πολύ καλή δουλειά άπλα σκέφτομαι να βάλω και άλλο άλλα το κουτί είναι μικρο 3αρι με πολύ κόψιμο θα μπει. Πήρα φτηνά μπλοκ ( SysCooling Water cooling|Liquid cooling|PC water cooling|Radiator|Water blocks|Pumps ) με 100Ε για cpu και 2χ7870 block που πατάνε και στις μνήμες άλλα έχω κολλήσει και μικρές ψυχτρες σε κάποια τσιπάκια σε αρκετά μπορώ να πω... αλλιώς οι μνήμες στις νέες κάρτες ψήνονται πολύ άσχημα !
  20. Απλά όταν βάλεις ένα παιχνίδι ή στρεσάρεις το pc θα κάνει θόρυβο ανάλογα με τι ανεμιστήρια έχει επάνω.Συνήθως βάζουμε καλά όποτε ο θόρυβος αυτός είναι υποφερτός ...Σε ταινίες, μουσική και σερφάρισμα θα είναι σαν να είναι κλειστό μιας και τα ανεμιστήρια παίζουν στις 800rpm...Με OC 5ghz θα πρέπει να φυσάνε με το καλημέρα από τις 1500rpm οπότε θόρυβος, δεν ξέρω αν μπορεί με πολλά ψυγεια αν γίνει δουλειά πιθανόν να γίνει. Το κακό είναι ότι θέλει πολλά ευρώ παραπάνω από μια έτοιμη. Την αντλία εγώ την έχω pwm ότι θέλει κάνει ούτε ξέρω δηλαδή!
  21. Έχω ένα Pionner BR-209M για να γράφω και από κάτι που και που κάτι καλό αλλα και για να βάζω στο σαλόνι καμιά σειρά να βλέπουν οι δικοί μου....
  22. Πολύ καλό κουτάκι το έχω δει στο ΥΤ πολλά μπορείς να κάνεις! Καλοπαίχνιδο!