p_under

Corsair CX Series Modular: Οικονομικά modular PSUs από την Corsair

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Corsair CX Series Modular: Οικονομικά modular PSUs από την Corsair]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e011e29ecddc.jpg[/NEWS_IMG]H Corsair, ένας παγκόσμιος σχεδιαστής και προμηθευτής υψηλής απόδοσης υποσυστημάτων για ηλεκτρονικό υπολογιστή, ανακοίνωσε την προσθήκη των CX Series Modular τροφοδοτικών στο βραβευμένο line up της. Τα νέα CX Modular PSUs παρέχουν στους DYI χρήστες την σταθερή αξιοπιστία που προσφέρει η εταιρία και την ποιότητα κατασκευής. Διατίθενται σε μεγάλη κλίμακα Watt η οποία ξεκινά από τα 430Watt και κορυφώνεται με το μοντέλο των 750Watt.

Σε αντίθεση με τα τροφοδοτικά χαμηλού προϋπολογισμού που έχουν πλημμυρίσει την αγορά τα CX Series Modular PSUs διαθέτουν αποσπώμενη καλωδίωση που επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν μόνο τα απαραίτητα καλώδια, προσφέροντας βέλτιστη ροή αέρα και καθαρότερη εμφάνιση. Επίσης, το standard ATX form factor και το άφθονο μήκος των καλωδίων δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα ακόμα και στο πιο απαιτητικό και δύσκολο κουτί.

Όπως και η CX Series έτσι και η CX Series Modular βασίζεται στο 80 PLUS Bronze πρότυπο και τα τροφοδοτικά που την απαρτίζουν είναι ικανά να προσφέρουν μέχρι και 85% energy efficiency σε ένα τυπικό load φορτίο της τάξης του 50%, έχοντας ως αποτέλεσμα λιγότερη παραγόμενη θερμοκρασία, περισσότερη αξιοπιστία και χαμηλότερα επίπεδα θορύβου.

Η διαθεσιμότητα των CX Series Modular τροφοδοτικών έχει ξεκινήσει από το παγκόσμιο δίκτυο προώθησης της Corsair και η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί είναι αντίστοιχη της CX Series. Οι τιμές σύμφωνα με την Corsair είναι: $59.99 για το CX430M, $79.99 για το CX500M, $84.99 για το CX600M και $99.99 για το CX750M. Τέλος, η Corsair καλύπτει την CX Series Modular με τριετή εγγύηση και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

[img_ALT=Corsair CX Series Modular: Οικονομικά modular PSUs από την Corsair]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050d264f4d1603.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Corsair CX Series Modular: Οικονομικά modular PSUs από την Corsair]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050d264f4f1d89.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Corsair CX Series Modular: Οικονομικά modular PSUs από την Corsair]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/112050d264f513308.jpg[/img_ALT]

Corsair Press Release

Link to comment
Share on other sites

ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ! και νομίζω θα πουλήσουν καλά. Τυνχάνει να φεύγουν κομμάτια με το κιλό για πελάτες (εδώ) για το 430άρι λόγω ποιότητας εγγύησης και τιμής όλα σε ένα (όταν είναι να αλλάξουν το psu τροφοδοτικό τους noname του κιλού και του 20ευρου). Με modular τώρα δέν κοιτάω αλλού προσωπικά.

Edited by Bill@kOS7
ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΥΛΑΤΑ
Link to comment
Share on other sites

Μάνο η διαφορά στην ποιότητα είναι τεράστια! Επίσης το PSU του multirama μπορεί να μην αποδίδει τα αναγραφόμενα 600Watt.

Εγώ προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν ποτέ το hardware μου - που πλήρωσα από την τσέπη μου, σε ένα τροφοδοτικό του κιλού! Αν δλδ έχεις υπολογιστή που κοστίζει ένα χιλιάρικο θα τσιγκουνευτείς τα + 30-40 ευρώ στο τροφοδοτικό?

Link to comment
Share on other sites

Έχει λογική αυτό που λες.

Αλλά γενικά είχε κανένας πρόβλημα με αυτά τα τροφοδοτικά των 30 ευρώ..?

Άμα λειτουργούν εξίσου καλά θα μπορούσες να γλυτώσεις τα 30 ευρώ παραπάνω..!

Αυτό που ανέβασες βέβαια γαμάτο φαίνεται.. αποσπώμενα καλώδια,ομορφιά και ποιότητα corsair

αλλά η απορία μου είναι γενική!

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά ένα τροφοδοτικό σαν και αυτό : Super Case Force 600W | Multirama

ας πούμε τι έχει δηλαδή ?

Δεν θα κάνει την δουλειά του?!?!

Τι δεν έχει να λέμε καλύτερα. Δες για παράδειγμα στην περιγραφή του τι αναφέρει:

Υποδοχή(ές) εξόδου: 1 x 20/24pin, 1 x CPU 4pin, 1 x Floppy Power, 2 x Molex, 2 x SATA

Ούτε PCI-e, και μόλις 2 x SΑΤΑ. Εδώ έρχεται και η αμφιβολία για το πόσα από τα 600W αποδίδει πραγματικά.

Τα παραπάνω Corsair αξίζουν το κάθε επιπλέον ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now