Recommended Posts

Χαιρετω την παρεα! Λοιπον,εχω ενα προβληματακι! Εκανα format το pc μου και ενω εχω εναν ssd και ενα hdd μου αναγνωριζουν τα windows μονο τον ssd που εκει εχω και περασμενο το λογισμικο! Μπηκα στα bios και τον αναγνωριζει κανονικα απο εκει! Καμια λυση? ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Κάνε δεξί κλικ στον υπολογιστή μου, διαχείριση, διαχείριση δίσκων. Τον HDD θα στον έχει ως μη εκχωρημένο τόμο, κάπως έτσι το γράφει στα Ελληνικά windows :P Κάνε του δεξί κλικ και ρίξε του ένα Format με NTFS file type. Μετά το Format θα στον αναγνωρίζει κανονικά :) Αυτό αν είναι καινούριος. Αν δεν είναι καινούριος και έχει δεδομένα μέσα, κανονικά θα έπρεπε να στον δείχνει αμέσως.

Link to comment
Share on other sites

Δεξί κλικ στο εικονίδιο " Ο Υπολογιστής μου"-διαμόρφωση-διαχείριση δίσκων. Προφανώς θα σου εμφανίσει στο κάτω μέρος σε ένα πλαίσιο τον SSD σαν C: με πράσινο και τον άλλο δίσκο σαν γκρι.

Edit: ότι λέει το αφεντικό από πάνω ^ :P

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ παιδια! Και κατι αλλο ασχετο,κατεβασα το αρχειο για να κανω bios update και ειναι αρχειο .cab και δεν μπορω να το ανοιξω! Πως μπορω να το ανοιξω ή να κανω bios update με αλλον τροπο?

Link to comment
Share on other sites

Φαντάζομαι κατέβασες το τελευταίο 5109 BIOS, έτσι;

Ξεζιπάρεις το zip, παίρνεις το αρχείο F2A85-M-PRO-ASUS-5109.CAP που έχει μέσα και το βάζεις σε ένα USB stick. Συνδέεις το USB stick στο PC σου, όταν ανοίγει το PC πατάς delete για να μπεις στο BIOS, πας στην τελευταία καρτέλα που λέει Tool και επιλέγεις την επιλογή ASUS EZ Flash ή όπως αλλιώς λέγεται. Έπειτα η μητρική διαβάζει τις διαθέσιμες συσκευές που έχει πάνω, επιλέγεις το stickάκι σου και κατόπιν το CAB αρχείο και ξεκινάει το φλασάρισμα :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now