icsd_sap

GeForce GTX Titan: Δείτε τη νέα εργοστασιακά υπερχρονισμένη έκδοση από την Colorful

Recommended Posts

[NEWS_IMG=GeForce GTX Titan: Δείτε τη νέα εργοστασιακά υπερχρονισμένη έκδοση από την Colorful]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4615040db1573762.png[/NEWS_IMG]Εκτός από τις εκδόσεις της GeForce GTX Titan που σας παρουσιάσαμε εδώ, η Colorful ανακοίνωσε την έλευση μιας εργοστασιακά υπερχρονισμένης Titan η οποία όμως βασίζεται στο reference PCB. Η νέα κάρτα θα έχει μέγιστη συχνότητα πυρήνα 983 MHz (εκατό παραπάνω σε σχέση με το refernce σχεδιασμό της Nvidia) και συχνότητα μνημών 6,40 GHz (σχεδόν 400 MHz παραπάνω από τις υπόλοιπες). Όπως αναφέρθηκε εξ' αρχής τόσο το PCB όσο και το σύστημα ψύξης ακολουθούν το reference σχεδιασμό. Στο πακέτο της Colorful εκτός των άλλων περιεχομένων που υπάρχουν και στις υπόλοιπες υλοποιήσεις θα βρείτε και δύο στηρίγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μην λυγίζει το PCB της κάρτας από το βάρος. Η Colorful σχεδιάζει να ξεκινήσει τις πωλήσεις της κάρτας της από την ευρύτερη περιοχή της Κίνας.

[img_ALT=GeForce GTX Titan: Δείτε τη νέα εργοστασιακά υπερχρονισμένη έκδοση από την Colorful]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1348512d0ee00e26f.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

1000 ευρώ δεν έχει περίπου η κάρτα? Σε αυτή τη τιμή μπορούν να δίνουν άνετα και ένα case ειδικά διαμορφωμένο για να τη στηρίζει.

Απ' ότι φαίνεται όλοι οι κατασκευαστές απέφυγαν να βάλουν ακριβές συσκευασίες, διότι από την στιγμή που είναι fixed η τιμή, ποιος ο λόγος να μπουν σε περιττά έξοδα; :P

Λιγο το OC που της εριξαν, αφου δεν τραβαει η καρτα λεμε, χελωνα... Καμια κοκκινη αντιστοιχη χελωνα θα δουμε?

Ακολουθούν συγκεκριμένα guidelines από την NVIDIA, δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν δυστυχώς. Η αρχή έγινε με την GTX 680 που ουσιαστικά η NVIDIA περιόρισε ακόμα και τις custom υλοποιήσεις και απ' ότι φαίνεται το πανηγύρι καλά κρατεί. Απ' το κόκκινο στρατόπεδο περιμένουμε προς το παρόν την 7990, αλλά έχει γίνει σήριαλ η καημένη :hehe:

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now