MetallicGR

MSI Twin Frozr IV: Παγετός εν όψει!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI Twin Frozr IV: Παγετός εν όψει!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354dffb7cb509b4.jpg[/NEWS_IMG]Ο μεγάλος ανταγωνισμός τα τελευταία χρόνια στον κόσμο της πληροφορικής, έχει δημιουργήσει την ανάγκη για συνεχή βελτίωση του Hardware, άλλοτε υπερχρονίζοντας το υποσύστημα και άλλοτε δημιουργώντας νέες τεχνολογίες. Αυτό δεν παύει να ισχύει και για τις κάρτες γραφικών, αφού είναι (συνήθως) το πιο ζεστό υποσύστημα του υπολογιστή μας. Κάπως έτσι έχει δουλέψει η MSI τα τελευταία χρόνια, χτίζοντας την τεχνολογία Twin Frozr. Σήμερα, βρισκόμαστε σε θέση να σας αποκαλύψουμε την 4η έκδοση (IV) που εθεάθη και στη φετινή CeBIT.

Η κύρια διαφορά, είναι το χρώμα, που έγινε ερυθρό-μαύρο για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας. Περνώντας στους ανεμιστήρες, είναι εφοδιασμένοι με το σύστημα Dust Removal, ένα σύστημα αυτόματου καθαρισμού των ανεμιστήρων, που είχαμε δει και σε προηγούμενα προϊόντα της Micro-Star International. Στα ενδότερα, ένα σύνολο πέντε επινικελωμένων heatpipes χρησιμοποιείται για την μεταφορά της θερμοκρασίας στα άκρα της κάρτας, απ' όπου οι 10cm ανεμιστήρες θα αναλάβουν τα υπόλοιπα. Το σύνολο συμπληρώνει, το νέο logo αλλά και κάποιες αρτιστικές πινελιές στον σχεδιασμό του καλύμματος. Από πλευράς software, ενδέχεται επίσης να παρουσιάσει ένα νέο Gaming Tool με 3 επιλογές: Standard, ECO, Gaming, προς αποφυγή χρήσης του MSI Afterburner από αρχάριους.

Τέλος, τα πρώτα μοντέλα που θα ενσωματώνουν το νέο σύστημα ψύξης θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Computex 2013, εκεί θα βρίσκεται η αποστολή του HwBox για την non-stop ενημέρωσή σας! So, stay tuned!

<center>[img_ALT=MSI Twin Frozr IV: Παγετός εν όψει!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums117-picture10133.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=MSI Twin Frozr IV: Παγετός εν όψει!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums117-picture10127.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=MSI Twin Frozr IV: Παγετός εν όψει!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums117-picture10126.jpg[/img_ALT]

</center>

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Κάτι γίνεται με τις εταιρίες σε mobos & vgas και δεν μπορώ να καταλάβω τι.

Η MSI γίνεται κόκκινη να χτυπήσει την ASUS.

Η ASUS χρυσή να χτυπήσει την Asrock.

Η Asrock λίγο απ'όλα να πάρει από όλες.

WTF is wrong with you people?

Link to comment
Share on other sites

Κάτι γίνεται με τις εταιρίες σε mobos & vgas και δεν μπορώ να καταλάβω τι.

Η MSI γίνεται κόκκινη να χτυπήσει την ASUS.

Η ASUS χρυσή να χτυπήσει την Asrock.

Η Asrock λίγο απ'όλα να πάρει από όλες.

WTF is wrong with you people?

που ειναι η Gigabyte OEO??? :P

εμενα μου αρεσει πολυ!! το μαυρο κοκκινο ταιριαζει με την φαση του δρακου ;)

ειναι ιδεα μου ή η ψυκτρα ειναι μικρη σε μεγεθος? αυτο μου φαινετε πολυ καλο για SLI/CrossX δεν θα υπαρχει προβλημα με το αν μπορεις να βαλεις 2-3, επισης δεν χρειαζετε η εξτρα πλαστικουρα στα φουρφουρια η καμια γομαροψυκτρα για να γινει σωστα η δουλεια..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now