p_under

Fractal Power Supply Units: Συμβατότητα με τους Intel Haswell

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Fractal Power Supply Units: Συμβατότητα με τους Intel Haswell]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/37825014fa4bd1b00.jpg[/NEWS_IMG]Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο τα νέα C6 και C7 low-power states των επερχόμενων Intel Haswell επεξεργαστών, είναι ικανά να μειώσουν την κατανάλωση του επεξεργαστή στα 0.05A (0.6Watt) κατά την sleep λειτουργία. Όλοι οι κατασκευαστές τροφοδοτικών εξετάζουν εκ νέου τις προδιαγραφές των προϊόντων τους ώστε να δουν αν είναι πλήρως συμβατά με τις ενεργειακές απαιτήσεις των C6 και C7 low-power states των Haswell. Η Fractal Desing, ανακοίνωσε ότι οι Newton R3 και Tesla R2 series είναι πλήρως συμβατές με τους Intel Haswell, καθώς χρησιμοποιούν DC-DC μέθοδο για την δημιουργία των 3.3V και 5V γραμμών αντίστοιχα. Η DC-DC μέθοδος επιτρέπει στα 3.3V και 5V rails όλων των τροφοδοτικών που βασίζονται σε αυτήν να αποδίδουν το μέγιστο ακόμα και αν η 12V γραμμή δεν έχει load.

Η Integra R2 σειρά, χρησιμοποιεί την group regulation μέθοδο δημιουργίας των 3.3V και 5V γραμμών αντίστοιχα, το οποίο σημαίνει ότι επηρεάζεται από το φορτίο της 12V γραμμής. Τέλος, η Integra R2 series βρίσκεται σε κατάσταση ελέγχου.

<center>

[img_ALT=Fractal Power Supply Units: Συμβατότητα με τους Intel Haswell]http://www.hwbox.gr/members/1120-albums109-picture10095.jpg[/img_ALT]

</center>

Link to comment
Share on other sites

Όλα είναι μια χαρά. Μάλλον τα C6/C7 θα είναι disabled σε όλες τις desktop μητρικές και θα τα κάνει ο χρήστης enable

ΕΑΝ θέλει εφόσον τηρέι τον συνδιασμό hardware που θα το επιτρέπουν...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now