JC_Denton

Scyte Hard Disk Stabilizer x4 - Πώς να χωρέσετε 4 HDD στο χώρο 3x 5.25" bays !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c42b46c4b42.jpg[/WRAPLEFT]H Scythe Co. Ltd ανακοίνωσε ακόμα ένα επαναστατικό προϊόν για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το χαμένο χώρο των 5.25" drives που δε χρησιμοποιούνται. Έτσι λοιπόν, η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο Hard Disk Mounter, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να χωρέσουν 4 σκληρούς δίσκους μέσα στο χώρο 3x 5.25" bays!

O Hard Disk Stabilizer x4, όπως ονόμασε η εταιρεία το προϊόν της, δεν εξοικονομεί μόνο πολύτιμο χώρο, αλλά μπορεί να κρατάει και τους κραδασμούς των σκληρών μας δίσκων μακριά, αποφεύγοντας το συντονισμό με το υπόλοιπο κουτί, που είναι ένας σημαντικός παράγοντας θορύβου.

Η νέα αυτή ιδέα της Scythe δείχνει πολλά υποσχόμενη, μιας και αρκετοί είναι αυτοί που απλά θέλουν να βάλουν όσο περισσότερους δίσκους μπορούν στο PC τους. Τιμή και διαθεσιμότητα προς το παρόν δε γνωρίζουμε, ελπίζουμε όμως πως θα μάθουμε σύντομα.

Μερικές εικόνες από το Hard Disk Stabilizer x4:

scytheharddiskstabilizemo9.jpg

scytheharddiskstabilizefg5.jpg

scytheharddiskstabilizevr3.jpg

10bdn8.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αυτά πιο πάνω απο την scythe Και την Lian Li είναι λαμαρινάκια πολύ φθηνά που τα βάζεις εσύ στο κουτί σου και μόλις μπούνε οι δίσκοι μορφοποιούνται...τα άλλα τα ακριβά που λές είναι cages έτοιμα που απλά τα τοποθετείς :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now