Recommended Posts

[NEWS_IMG=iPhone 5S Blue Screen of Death]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/apple2.png[/NEWS_IMG]Η περιβόητη Blue Screen of Death, γνωστή από τους υπολογιστές με Windows σαν η τελευταία εικόνα που παίρνουν όταν κρασάρει ο υπολογιστής, φαίνεται πως "μετανάστευσε" στα iPhones.

Αρκετοί κάτοχοι iPhone 5S αναφέρουν πως στις συσκευές τους η οθόνη γίνεται μπλε και το iPhone κάνει restart ενώ σύμφωνα με τις αναφορές στο Apple support και άλλα forums αυτό συμβαίνει όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή Numbers στην σουίτα της Apple iWork (δωρεάν στα iPhone 5S, 5C), ενώ σε κάποιους συνέβη με χρήση της εφαρμογής ESPN ScoreCenter.

Το bug φαίνεται πως υπάρχει από την αρχή της κυκλοφορίας των νέων iPhone και μια προσωρινή λύση είναι η απενεργοποίηση του iCloud syncing του iWork.

[img_ALT=iPhone 5S Blue Screen of Death]

http://www.hwbox.gr/members/461-albums155-picture16663.jpg[/img_ALT]

[video=youtube;DNw457joq5I]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Γενικά πάντως διαβάζω ρε σεις ότι το iOS 7 έχει μπόλικα bugs... iOS: 7 a bug-infested mess or simply a work in progress?

[MENTION=1152]caution[/MENTION] Έλα ρε δεν είναι τόσο μεγάλο! Πέτυχα τύπο σε καφετέρια με ένα Sony Xperia 6.4" (δεν ξέρω πιο μοντέλο ήταν αλλά τον άκουσα να λέει ότι το κινητό του έχει 6.4" οθόνη δυνατά με μαγκιόρικο τρόπο :hehe:), εκεί να δεις γέλια φίλε :hehe:

Αν έχεις μεγάλα χέρια, οτιδήποτε μέχρι και 5" παλεύεται οριακά :)

Link to comment
Share on other sites

Πέτυχα τύπο σε καφετέρια με ένα Sony Xperia 6.4" (δεν ξέρω πιο μοντέλο ήταν αλλά τον άκουσα να λέει ότι το κινητό του έχει 6.4" οθόνη δυνατά με μαγκιόρικο τρόπο :hehe:), εκεί να δεις γέλια φίλε :hehe:

Το είδα στα public. Παίζει να έλεγε για το Xperia Z Ultra. Πιο μεγάλο και από το Galaxy Note!

Sent from my C6603 using Tapatalk now Free

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now