katsu

Grand Theft Auto V Malware Edition!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Grand Theft Auto V Malware Edition!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614edfa9524fc54.png[/NEWS_IMG]Torrent που υποτίθεται ότι περιέχει το Grand Theft Auto 5 για PC αποδεικνύεται γεμάτο malware.

Βασιζόμενοι στην έλλειψη υπομονής και στην ανάγκη για την κυκλοφορία της PC έκδοσης του, κάποιοι αποφάσισαν να ξεκινήσουν αυτή την κακόγουστη φάρσα. Και απ' ότι φαίνεται έπιασε,αφού σύμφωνα με το WCCFTech, το συγκεκριμένο torrent έχει σημειώσει μέχρι στιγμής χιλιάδες downloads. Αν και πολλές φορές έχει επιβεβαιωθεί ως πραγματικό και ασφαλές, το μόνο που θα βρείτε στα 18 Gb που περιέχει, σίγουρα δεν είναι το παιχνίδι. Μετά την έναρξη του installer, ξεκινά η λειτουργία των malware, ενώ για την απόκτηση του serial key, ανακατευθυνόμαστε σε άπειρες σελίδες με υποτιθέμενες δημοσκοπήσεις τις οποίες πρέπει να συμπληρώσουμε για να το αποκτήσουμε. Προς το παρόν, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε υπομονή και να μαζέψουμε χρήματα για τη στιγμή της επίσημης κυκλοφορίας του τίτλου στα PC μας.

[img_ALT=Grand Theft Auto V Malware Edition!]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture17195.jpg[/img_ALT]

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Edited by katsu
Link to comment
Share on other sites

Τετοια καντε να δει η ετερεια τα χιλιαδες pirate downloads να σου πω εγω τι θα παρετε μετα για τα pc σας....τα @@ σας. :hehe: Ηδη ειχαν αναφερει οτι η εκδοση για pc δεν τους καιει και οτι δεν τους πολυ συμφερει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now