MetallicGR

RED BULL BATTLE GROUNDS Στην Νέα Υόρκη!

Recommended Posts

[NEWS_IMG="RED BULL BATTLE GROUNDS Στην Νέα Υόρκη!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general1.png[/NEWS_IMG] Το Red Bull Battle Grounds φέρνει τα eSports στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, τη Νέα Υόρκη!

Οι καλύτεροι επαγγελματίες gamers του κόσμου θα διαγωνιστούν στο pro tournament StarCraft® II, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 23 και 24 Νοεμβρίου, με έπαθλο 50,000 $. Κατά τη διάρκεια των πρώτων Red Bull Battle Grounds στη Νέα Υόρκη, στις 23 και 24 Νοεμβρίου, οκτώ επαγγελματίες gamers θα διαγωνιστούν μέχρι τελικής πτώσεως στο πολυβραβευμένο παιχνίδι στρατηγικής της Blizzard, StarCraft® II. Ο νικητής θα φύγει έχοντας κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλητή αλλά και 50,000$.

Οι διαγωνιζόμενοι είναι, οι θρυλικοί Κορεάτες επαγγελματίες και νικητές του Red Bull Battle Grounds 2012, ο Jang Min ʽMCʼ Chul (@sk_mc) και ο αθλητής της Red Bull, Ji Sung “Bomber” Choi (@Startale_Bomber), ο φετινός πρωταθλητής Myeong Hwan “Golden” Jo (@ST_Golden), νικητής του Red Bull Training Grounds Santa Monica και ο νικητής του Red Bull Training Grounds Orlando, Jens “Snute” Aasgaard (@LiquidSnute). Ο star όμως της βραδιάς θα είναι ο 20χρονος Kim “sOs” Yoo Jin, ο οποίος πρόσφατα εξασφάλισε τον τίτλο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο στα World Champion Series, το αντίστοιχο “SuperBowl” του StarCraft® II. Το line-up ολοκληρώνεται με την Βόρειοαμερικανίδα ηρωίδα, Sasha “Scarlett” Hostyn, τον Won “PartinG” Lee και τον Κορεάτη Ko “HyuN”, που επικράτησαν ανάμεσα σε 750 επίλεκτους παίκτες στα online προκριματικά. Η ομάδα των σχολιαστών του Red Bull Battle Grounds στη Nέα Υόρκη, περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα της σκηνής, όπως τους Sean “Day[9]” Plott, Marcus “djWHEAT” Graham, Ben “MrBitter” Nichol, και τον Βρετανό κριτή John “TotalBiscuit” Bain. Όλοι αυτοί θα κρατούν παρέα σε όσους θα παρευρίσκονται εκεί, αλλά και σε όσους θα το παρακολουθήσουν ζωντανά εδώ.

Λίγα λόγια για το RedBull.com/eSports

Το Redbull.com/eSports είναι η ψηφιακή πηγή που παρέχει στην κοινότητα των eSports τα τελευταία νέα, την κάλυψη τουρνουά, συνεντεύξεις, σχετικά video και ζωντανές ψηφιακές εκπομπές. Το Redbull.com/eSports παρέχει στο κοινό του ανταγωνιστικού videogaming ένα τόπο συνάντησης όπου μπορεί να συνδεθεί με προσωπικότητες και παίκτες του αθλήματος, αλλά και με άλλα μέλη της κοινότητας, δίνοντας τη δυνατότητα στους fans να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες της eSports σκηνής.

[img_ALT=RED BULL BATTLE GROUNDS Στην Νέα Υόρκη!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums256-picture18210.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=RED BULL BATTLE GROUNDS Στην Νέα Υόρκη!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums256-picture18211.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=RED BULL BATTLE GROUNDS Στην Νέα Υόρκη!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums256-picture18209.jpg[/img_ALT]

Red Bull Press Release

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

πιστεω το μπαμ ηταν με το international cup του dota 2

εκει ειδαν οι εταιριες οτι υπαρχει αρκετος κοσμος που καθεται και βλεπει τετοια events

για οποιον σκοπευει να το δει, και δεν εχει παιξει starcraft 2, θα βρει ξενερωτο το battle

Link to comment
Share on other sites

πιστεω το μπαμ ηταν με το international cup του dota 2

εκει ειδαν οι εταιριες οτι υπαρχει αρκετος κοσμος που καθεται και βλεπει τετοια events

για οποιον σκοπευει να το δει, και δεν εχει παιξει starcraft 2, θα βρει ξενερωτο το battle

Το μπαμ έγινε πέρυσι με το League of Legends Season 2 World Championship. The International hits 1 million concurrent viewers - GameSpot

Φέτος το τερμάτισε. 8Μ current viewers, 32M total views. 32 million people watched League of Legends Season 3 World Championships - GameSpot

558948_419972541462215_635440554_n.jpg

PS Tα στοιχεία και για το DOTA http://www.gamespot.com/articles/the-international-hits-1-million-concurrent-viewers/1100-6412911/

Link to comment
Share on other sites

τι μλκια κανει με το hook στο video ο pudge?? hook και tp στην πηγη?Yoshi sorry που θα στο πω και εγω που ειχα πεθανει στο dota και εβριζα το λολ μολις καταλαβα ποιο απο τα 2 ειναι σωστο game και οχι απλα δεν ξαναμπηκα dota. θα μου πεις γουστα ειναι αυτα αλλα ασε που τοτε dota 2 ακουγαμε και dota 2 δεν βλεπαμε.

Link to comment
Share on other sites

φυσικα και κανω πλακα

γουστα ειναι αυτα

τωρα γιατι δεν το προτιμω το λολ και παιζω dota2 respectively, θα μπει σε spoiler γιατι ειναι εντελως off-topic

δεν ειναι tp, ειναι skill πρωτα του παικτη να συγχρονισει hook-κινηση αντιπαλου-και δευτερου παιχτη να σε κανει return στην πηγη (Test of Faith απο Chen)

για να το κανεις in-game αυτο ειναι τρελα δυσκολο

γιατι δεν προτιμω το λολ

1) γιατι παιζει ρολο το προφιλ και το ποσα lvl ειναι το προφιλ σου in-game. θελω να παιζω ακομα και τον πιο pro επι ισοις οροις 100%. Οταν θα διαλεξει x char αυτος, ολα αυτα που θα κανει να μπορω να τα κανω κ εγω και το μονο που μας χοριζει να ειναι το player skill και οχι το προφιλ page του. αν ηθελα κατι τετοιο θα επαιζα wow που μετρανε τα παντα ΠΡΙΝ μπεις στο battleground.

2) γιατι δεν θελω να αγοραζω ηρωες. φαντασου ποσοι θα παιζανε dota 2 αν επρεπε να αγορασουνε τους ηρωες που παιζανε στο dota 1 ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ και χωρις συμβιβασμους. κανεις.

3) γιατι υπαρχουνε χαρτες 1v1 και 3v3. τα skills και το gameplay, οταν μιλαμε για ιδιους ηρωες, μπορει να ειναι ειτε σχεδιασμενο για 5-5 ειτε για 3-3. και τα 2 μαζι ειναι εντελως fail. καθε ηρωας εχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ εναν που τον κανει counter, δεν μπορεις να παρεις magina vs zeus

4) το χαλια client.

5) το χαλια client.

6) το χαλια client.

7) το χαλια client.

8) το fog of war που ειναι σαν τουβλακια της lego. οχι. θελω να αλλαζει τη "μερα" με τη "νυχτα", θελω να κανω juke ακομα και γυρο απο ενα δεντρο, θελω να κρυβομαι σε σημεια που δεν τα περιμενεις και σου βγαινουν εκεινη τη στιγμη

9) no denies? srsly?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now