MetallicGR

Στην Ελλάδα το LG Optimus L9 II

Recommended Posts

[NEWS_IMG="Στην Ελλάδα το LG Optimus L9 II]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/lg2.png[/NEWS_IMG] Η LG ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LG Optimus L9 II στην ελληνική αγορά.

Η νέα έκδοση σχεδιάστηκε για να ενσωματώσει κάποια βασικά νέα τεχνικά χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα, χάρη στην τεχνολογία IPS HD, τη διαγώνιο των 4.7 ιντσών και το πολύ λεπτό πλαίσιο του LG Optimus L9 II, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να βλέπει ολόκληρα web pages ή e-mails χωρίς να πρέπει να τα μετακινεί ή να τα μεγεθύνει διαρκώς προκειμένου να χωρέσουν στην οθόνη για να μπορέσει να τα διαβάσει, ενώ η λειτουργία QSlide 2.0 επιτρέπει το άνοιγμα και την ταυτόχρονη παρακολούθηση δύο ή περισσότερων εφαρμογών. Έτσι ο χρήστης μπορεί να ανοίξει μια σελίδα στο διαδίκτυο τη στιγμή που παρακολουθεί ένα video, ή να τσεκάρει το ημερολόγιό του ενώ στέλνει ένα SMS.

Η κάμερα 8 Megapixels και η λειτουργία Time Catch Shot επιτρέπουν τη λήψη φωτογραφιών τη στιγμή που ο χρήστης επιθυμεί, καθώς η κάμερα κάνει αυτόματα διαδοχικές λήψεις πριν ο χρήστης πατήσει το κλείστρο. Με αυτό τον τρόπο του δίνεται η δυνατότητα να διαλέξει αυτήν που πραγματικά θέλει και στη συνέχεια να διαγράψει τις υπόλοιπες. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ενεργοποίησης της κάμερας από απόσταση με μια λέξη της επιλογής του χρήστη, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους με αυξημένο επίπεδο θορύβου.

Επιπλέον, το QTranslator 2.0 αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο για τα ταξίδια, καθώς ο χρήστης μπορεί να πληκτρολογήσει στη γλώσσα του και να ζητήσει από το LG Optimus L9 II να "μιλήσει" στην ξένη γλώσσα, μεταφράζοντας αυτόματα οποιαδήποτε λέξη και φράση, ακόμη και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ με την τεχνολογία QRemote, οι χρήστες μπορούν χρησιμοποιούν τη συσκευή τους για να ελέγχουν τις οικιακές ηλεκτρονικές συσκευές χωρίς τη χρήση πολλών διαφορετικών τηλεκοντρόλ. Να σημειωθεί ότι η νέα πρόταση της LG διατίθεται στην ελληνική αγορά στην τιμή των ?249.

[img_ALT=Στην Ελλάδα το LG Optimus L9 II]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums256-picture18271.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Στην Ελλάδα το LG Optimus L9 II]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums256-picture18270.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Καλή και άγια η LG, μου αρέσουν τα κινητά της αλλά από software υποστήριξη είναι κλάφτα. Ακύρωσαν αρκετές φορές την official ICS για το Optimus 2X (μια χαρά δούλευε με τις custom ics και jelly bean το κινητό) και τελικά δεν την έβγαλαν ποτέ. Πάνω κάτω τα ίδια συνέβησαν και με το τετραπύρηνο που έβγαλαν μετά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now