MetallicGR

Αύξηση πωλήσεων στην αγορά των Smartphones

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αύξηση πωλήσεων στην αγορά των Smartphones]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general6.png[/NEWS_IMG] Αύξηση των πωλήσεων smartphones αναμένεται τους επόμενους μήνες με τις πρώτες προβλέψεις για το μέλλον.

Σύμφωνα με έρευνα της IDC (International Data Corporation), μέχρι το τέλος του έτους, οι πωλήσεις smartphones θα αγγίξουν το 1 δις συσκευές παγκοσμίως. Το ποσοστό αύξησης ανέρχεται στα 39% ανά χρόνο, με τις τιμές αντίστοιχα να πέφτουν κατά 12,8% από (μέσο όρο) 387$ στα 337$, ενώ μέχρι το 2014 θα κοστίζουν κατά μέσο όρο 300$! Η ίδια έρευνα έδειξε πως στις ανερχόμενες αγορές, η μείωση είναι αρκετά σημαντική και έτσι πολλά smartphones θα καταλήξουν σε περισσότερα χέρια, διαφόρων κοινωνικών ομάδων. Επίσης, η IDC δείχνει πως η αύξηση των πωλήσεων θα συνεχίζει να αυξάνεται και μέχρι το 2017 θα έχουμε 1,7 δις (18,5% grow rate) συσκευές.

Στην Ευρωπαϊκή αγορά τα πράγματα φαίνεται να καλυτερεύουν από άποψη τιμών με τις προβλέψεις να λένε πως μέχρι το 2017 οι τιμές θα έχουν φτάσει τα 259$ ανά μονάδα, πάντα κατά μέσο όρο. Ο πίνακας που ακολουθεί περιέχει τις τιμές ανά Ήπειρο καθώς και την εκτίμηση των μονάδων του 2017.

[img_ALT=Αύξηση πωλήσεων στην αγορά των Smartphones]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums260-picture18589.jpg[/img_ALT]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now