MetallicGR

Intel Thunderbolt, πιο ανταγωνιστικό το 2014

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Thunderbolt, πιο ανταγωνιστικό το 2014]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/intel2.png[/NEWS_IMG] Το Thunderbolt αναβαθμίζεται το 2014, νέος controller με περισσότερες λειτουργίες.

Οι προθέσεις της Intel για ένα ανταγωνιστικό πρότυπο συνεχίζονται καθώς το 2014 αναμένουμε έναν ανανεωμένο controller που θα βρει στέγη δίπλα στα νέα chipsets της εταιρείας. Η Intel δανείζεται τα θετικά στοιχεία που βλέπουμε στα σημερινά πρωτόκολλα Εthernet & USB και τα ενσωματώνει στον νέο της controller. Οι ταχύτητες θα αυξηθούν και λειτουργίες όπως ταχεία φόρτιση συσκευών θα προστεθούν.

Το σημαντικό της ανακοίνωσης έγκειται στην κατανάλωση η οποία θα έχει TDP το 1,5 Watt και το 1 mW σε κατάσταση αδράνειας. Το επίσης σημαντικό είναι πως η κάθε Thunderbolt θύρα θα μπορεί να μεταφέρει έως και 53 Watt με ένα τυπικό καλώδιο συνδέοντας πολλαπλές συσκευές χωρίς πρόβλημα. Καινοτομίες εντοπίζονται και στην μεταφορά αρχείων και στον διαμοιρασμό δικτυακών συσκευών αλλά και στη σύνδεση στο internet, με ταχύτητες που θα φτάνουν τα 10Gbps και όλες τις συσκευές διαθέσιμες στο Network & Sharing Center. Αναμένουμε νεότερη στην CES 2014!

[img_ALT=Intel Thunderbolt, πιο ανταγωνιστικό το 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums261-picture18607.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Intel Thunderbolt, πιο ανταγωνιστικό το 2014]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums261-picture18608.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Για να τα καταφερει θα πρεπει το κοστος του να φτασει αυτο του USB.

Τοτε θα μπορεσουν και οι εταιρειες να το ενσωματωσουν πιο γρηγορα

στα προϊοντα τους και να το χρεωνουν πιο φθηνα στον τελικο καταναλωτη.

Διαφορετικα, οπως το ειπες. Θα παει απατο, οσο και καλυτερο κι αν ειναι.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now