JC_Denton

AMD Fusion - Το μέλλον ξεκινά εδώ ?

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f942b3a.jpg[/wrapleft]H AMD δείχνει πως θέλει να επισημοποιήσει το όνομα Fusion για τους επεξεργαστές νέας γενιάς που θα βγάλει, καθώς και για τις νέες τεχνολογίες που ετοιμάζει σε επίπεδο hardware αλλά και software.

Έτσι, η εταιρεία αποφάσισε να προωθήσει περισσότερο το όνομα αυτό, ξεκινώντας μια marketing καμπάνια, η οποία ελπίζει πως θα καταφέρει να κινήσει το ενδιαφέρον του κόσμου και των επενδυτών πάνω της.

Η αρχή της καμπάνιας αυτής μάλιστα, έγινε σήμερα, όταν η AMD έβγαλε την πρώτη bet έκδοση του Fusion for Gaming, μιας εφαρμογής που δεν έχει σχέση με το project των νέων επεξεργαστών, που θα συνδυάζουν CPU με GPU, αλλά με τη βελτιστοποίηση του συστήματός μας, όταν παίζουμε κάποιο PC Game.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι σχετικά απλός. Το πρόγραμμα αυτό αναλαμβάνει να κλείσει τις περιττές εφαρμογές που τρέχουν στο background όταν παίζουμε κάποιο παιχνίδι, δίνοντάς μας και τη δυνατότητα να επέμβουμε manually, ώστε να δημιουργήσουμε και ξεχωριστά profile για κάθε τίτλο.

Για να το κατεβάσετε θα πρέπει να πάτε σε αυτή τη σελίδα. Προφανώς βέβαια, πρέπει να διαθέτετε AMD πλατφόρμα για να τρέξει το πρόγραμμα. Προς το παρόν, όλες οι ΑΜ2 μητρικές των Asus, Biostar, Foxconn, Gigabyte και MSI είναι πλήρως συμβατές με αυτό.

Αν επιμένετε βέβαια να το εγκαταστήσετε σε πλατφόρμα Intel, θα δείτε αυτό το μήνυμα:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now