MetallicGR

Η Sapphire πιο δυναμικά στην αγορά motherboards!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Sapphire πιο δυναμικά στην αγορά motherboards!]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/sapphire.png[/NEWS_IMG] Δυναμική επιστροφή μετά από ένα μεγάλο "διάλειμμα".

Οι DigiTimes, σε δημοσίευμά τους, μιλούν για "επαναφορά" της Sapphire στην αγορά των μητρικών με περισσότερα μοντέλα - και λέγοντας μητρικών, φυσικά μιλάμε για socketed motherboards και όχι BGA συστήματα. Η εταιρεία δεν έπαψε να παράγει μητρικές, όμως το δημοσίευμα μιλά για αύξηση των μονάδων. Δεν πρόκειται να ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια της αγοράς όπως ASUS και Gigabyte, αλλά θα εστιάσει στις "δεύτερης κατηγορίας" εταιρείες όπως η ECS, και η MSI. Η εταιρεία-συνεργάτης της AMD, κατέχει ήδη το 40% των Radeon καρτών που κυκλοφορούν στην αγορά με τα ποσοστά να ανεβαίνουν σταδιακά. Τέλος, ο κύριος στόχος της Sapphire είναι να ξεπεράσει τις ASRock και Biostar μέχρι τον επόμενο χρόνο.

[img_ALT=Η Sapphire πιο δυναμικά στην αγορά motherboards!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums284-picture20065.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Ωπ!!!! Η μητρικούλα μου. Την είχα πάρει κάπου το 2007 νομίζω, όταν ακόμα αγόραζα από το κιτρινομάγαζο.

Πάντως η Sapphire λέει καλά ανέκδοτα. Σιγά μην πουλήσει περισσότερες από ότι η ASRock. Η Biostar είναι ποιο λογικός στόχος δεδομένου του Brand name της Sapphire στις κάρτες γραφικών όπως και αναφέρεται.

Link to comment
Share on other sites

Οπως ελεγε και ο Xενρυ Ford

"Παρτην οτι χρωμα θες αρκει να ειναι ασπρο "

(μαυρο ηταν βασικα και αναφεροταν στο Model-T).:P

Πόσο μ' αρέσει!

αν την παρεις σε κανω δωρο superclocker opteroni :D

http://www.ebay.ie/itm/PC-Motherboard-Sapphire-Crossfire-AM2RD580-AMD-Skt-AM2-Computer-Mainboard-WBP-/400619964963?pt=UK_Computing_LaptopMotherboards_CPUs_CA&hash=item5d46cf8a23

Edited by 2cpu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now