Recommended Posts

[NEWS_IMG=BenQ XL2420G & XL2720G G-Sync monitors]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/benq.png[/NEWS_IMG] Η BenQ λανσάρει ένα νέο Gaming monitor εξοπλισμένο με το νέο nVidia G-Sync σε δύο εκδόσεις για όλα τα "βαλάντια".

Τα νέα XL2420G και XL2720G εξοπλίζονται με τη νέα τεχνολογία G-Sync της nVidia η οποία συγχρονίζει το refresh rate της GPU, με αυτό της οθόνης δίνοντας έτσι ένα ομαλότερο, low latency, οπτικό αποτέλεσμα. Τα μοντέλα διαθέτουν οθόνη διαμέτρου 24" και 27" και ultra-fast 144 Hz ρυθμό ανανέωσης για μια μοναδική εμπειρία Gaming. Επιπρόσθετα εξοπλίζονται με ZeroFlicker δυνατότητες μειώνοντας το LED flickering. Η τεχνολογία RevolutionEyes προσφέρει δυνατότητες όπως η Black eQualizer, για καλύτερη ορατότητα στα σκοτεινά σημεία των παιχνιδιών. Η BenQ προσθέτει στα νέα της monitor και την τεχνολογία Low Blue Light, για να μειώσετε το eye strain μετά από ώρες χρήσης. Τα XL2420G & XL2720G G-Sync monitors αναμένονται στην αγορά το Q1 2014.

[img_ALT=BenQ XL2420G & XL2720G G-Sync monitors]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums294-picture20800.jpg][/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Ποτέ;

Το είχα απορία. Πάντα βλέπω έναν ενθουσιασμό τις πρώτες 2-3 μέρες της αγοράς, αλλά τελικά μόνο όσοι στήνουν multi-monitor ΙΣΩΣ να κρατήσουν τα monitor τους όρθια, στην πράξη...

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτάται με τη δουλεύεις...Όταν φτιάχνεις φωτογραφίες για κολάζ ή κάποιο σχετικά long άλλα όχι wide excel βολεύει πάρα πολύ!

Πέρα από τις βάσεις που έχω, το υποστηρίζει και ο βραχιόνας που έβαλα, οπότε κάνω τις σχετικές αλλαγές άμεσα!

Link to comment
Share on other sites

Εσείς που έχετε, το χρησιμοποιείτε το pivot?

Το pivot στη U2311 το χρησιμοποίησα μία μόνο φορά για να διαβάσω το Management 2 από PDF στο PC. Βόλεψε, αλλά για κάποιο λόγο από τότε δεν μπήκα πάλι στον κόπο :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Εσείς που έχετε, το χρησιμοποιείτε το pivot?

Εμένα με βολέυει όταν τραβολογάω την U24 από το ένα δωμάτιο στο άλλο για να δώ καμια ταινία.

Γίνεται κάθετη χωρίς να φοβάμαι μην σπάσει :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now