MetallicGR

Ανεπίσημες εικόνες του Nokia Normandy

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανεπίσημες εικόνες του Nokia Normandy]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/nokia.png[/NEWS_IMG] Το Nokia Normandy αποκαλύφθηκε στα κρυφά, με τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής και του UI να είναι εδώ!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν δύο νέες φωτογραφίες του επερχόμενου Nokia Normandy, με τον γνωστό evleaks να είναι για μία ακόμη φορά ο συνήθης ύποπτος. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να πάρουμε μία γεύση για το πώς θα είναι το νέο Android handset της Νokia σε επίπεδο software, αλλά και interface. Να υπενθυμίσουμε, ότι σύμφωνα με τις φημολογίες, το Nokia Normandy έρχεται με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 200, 4 ιντσών οθόνη FWVGA, 5.0 megapixels camera, ενώ θα τρέχει Android KitKat, το οποίο αν κρίνουμε από την παρακάτω εικόνα, ίσως να πρόκειται για μία διαφορετική εκδοχή του εν λόγω λειτουργικού. Αναμένουμε λοιπόν με περισσότερο ενδιαφέρον την έκθεση Mobile World Congress 2014 που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη στις 24-27 Φεβρουαρίου.

[img_alt=Ανεπίσημες εικόνες του Nokia Normandy]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums298-picture21158.jpg[/img_alt]

[img_alt=Ανεπίσημες εικόνες του Nokia Normandy]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums298-picture21159.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

δεν θα παει σε android.

fakιες ειναι.

Σε όλα τα μεγάλα site γίνεται πανικός από comments (engadget, theverge etc).

So Nokia takes a ton of money from MS to do Windows Phone, then spins it off to MS for a ton of money. Then starts making Android phones now that Android is the top mobile OS so they can make tons of more money.

:hehe:

Πάντως κι εμένα μου φαίνεται δύσκολο επειδή στις 3 Σετπέμβρη '13 μάθαμε ότι η Microsoft έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να αγοράσει το handset unit της Nokia. Η εξαγορά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα btw αλλά ακόμα κι έτσι, πως είναι δυνατόν να επιτρέψει κάτι τέτοιο η Microsoft; Το έγραψε και ο bloomberg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now