Recommended Posts

γεια σας και πάλι. απλή ερώτηση το τροφοδοτικό μου λέει η corsair ότι ίσως είναι συμβατό με haswell.εγώ το δοκίμασα όταν εισέρχεται σαι κατάσταση c6/c7 κατάσταση ύπνου και επανέρχεται κανονικά. μπορεί να μου δημιουργήσει πουθενά αλλού πρόβλημα αν έχω c6/c7 enable?

ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.

Edited by sotosrog
Link to comment
Share on other sites

Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο, θα έλεγα ότι η μητρική γενικά σε έχει καλυμμένο σε τέτοια θέματα με τα protection στο regulation της. Οπότε δεν είναι να ιδρώνεις για κάτι imho :)

Link to comment
Share on other sites

Αν είναι αυτή της υπογραφής, μην βγάλεις disable ότι surge protections έχει και θα είσαι ok. Αν κάτι πάει στραβά λογικά η μητρική θα μουλαρώσει σε κάποιο ξύπνημα.

Αλλά ΤΙΠΟΤΑ δεν θα πάει στραβά, θα είχε βουίξει το RMA Forum της Corsair αν κάτι έπαιζε με ένα τόσο popular τροφοδοτικό :)

Link to comment
Share on other sites

ναι η μητρική της υπογραφής είναι. και εγώ που μπήκα στο forum ths corsair δεν είδα τίποτα. περιμένω να πληρωθώ να πάρω η το cx 750 η το xfx pro series 650 είναι και τα δυο haswell ready. πιο λες από τα δυο? όταν λες surge δηλαδή? δεν θα το έβαζα όσο και αν φαίνεται περίεργο όταν έβαλα το c6/c7 ανέπνευσε το pc μέχρι και στο internet μου πετάει τις σελίδες πολύ πιο γρήγορα από πριν και το vcore είναι συνέχεια στο 0.00 μέχρι 0.200

Link to comment
Share on other sites

Από τα δύο, το xfx και εγώ θα έπαιρνα. Anti-surge protection είναι μία προστασία των Asus Boards που θα σου πετάξει μήνυμα αν κάτι δεν πάει καλά με τις ΑΤΧ τάσεις που βλέπει η μητρική. Κάπου στο BIOS υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή, ας την enabled ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now