MetallicGR

Εξαφανίστηκε το Wii U από τα ελληνικά καταστήματα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εξαφανίστηκε το Wii U από τα ελληνικά καταστήματα]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general6.png[/NEWS_IMG] Η περίοδος που διανύουμε ήταν ιδιαίτερη για τη Nintendo, ωστόσο είχε και μία εξέλιξη ως προς την ιαπωνική εταιρεία και στην ελληνική αγορά.

Αναγνώστες του site Enternity.gr επικοινώνησαν μαζί μας αναφέροντας πως δεν μπορούν να βρουν τα πακέτα του Wii U στα ηλεκτρονικά καταστήματα των ελληνικών αλυσίδων, με μία ενέργεια που φαίνεται πως έγινε ταυτόχρονα. Όπως ήταν φυσικό, κάτι τέτοιο μας τράβηξε την προσοχή και το ψάξαμε καθʼ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αυτό που ανακαλύψαμε είναι πως όλα ξεκίνησαν από την αλυσίδα «Γερμανός» και στη συνέχεια την «Media Markt». Οι δύο εταιρείες πουλούσαν για συγκεκριμένες μέρες το Wii U σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή και ως εκ τούτου όσοι δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν, απέσυραν το προϊόν μέχρι να λήξει αυτή η προσφορά. Η ενέργεια αυτή δεν είναι πρωτόγνωρη για το λιανεμπόριο και ακολουθείται κάθε φορά που ένα προϊόν «σκοτώνεται» από κάποια εταιρεία, με την τιμή αυτή να είναι αδύνατη να προσεγγιστεί από τους υπολοίπους. Με αυτό τον τρόπο, οι αλυσίδες που...έμειναν εκτός, προτίμησαν να κρατήσουν το στοκ τους και να το εμφανίσουν ξανά μετά από μερικές ημέρες.

[img_alt=Εξαφανίστηκε το Wii U από τα ελληνικά καταστήματα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums304-picture21920.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now