p_under

Αναζήτηση Ποδηλάτου

Recommended Posts

Τα trekking κανουνε για πολυ πατημενους χωματοδρομους αντε με λιγο χαλικι απο εκει και περα ειναι ζορι ειδικα στις κατηφορες που τα λαστιχα δεχονται μεγαλες δυναμεις.

Link to comment
Share on other sites

Πανε σε fitness καλυτερα για να μπορεις να βαζεις και πιο ελαφρια πατηματα ! Εγω στην θεση σου θα κοιτουσα κατι σε Orbea Carpe ή Cannondale Bad boy.

θα δοκιμάσω κανά 2 fitness και 2 τρεκ για να δω τι γίνεται. πρότεινε μου κάτι πιο κοντά στα 500 ευρώ που μπορώ να διαθέσω :P

Link to comment
Share on other sites

Να ξέρεις κάτι..ότι και να σου πούμε για τα ποδήλατα αν ανέβεις πάνω και δεν αισθάνεσαι καλά εσύ το ποδήλατο είναι άχρηστο..Μην πάρεις ποδήλατο π δεν έχεις καβαλήσει. Άκουσα 1500 μαλακίες πριν πάρω το ktm..έκατσα κ σε giant cube specialized focus και άλλα πολλά αλλά στο ktm είπα ωπ εδώ είμαστε!

Πήγαινε λοιπόν σε ένα μαγαζί κ άρχισε κ δοκίμαζε να δείς τι σε βολεύει :)

Link to comment
Share on other sites

σίγουρα ρε, αυτό θα κάνω. To θέμα είναι να δω/καταλάβω αν στα ίδια χρήματα μπορώ να βρω ποιο φοράει καλύτερα περιφερειακά και ποιο όχι.

προς το παρών έχω προσανατολιστεί προς

1. Specialized Bicycle Components

2. Specialized Bicycle Components

3. το ktm manhattan

Βασικά δεν έχω προσανατολιστεί ακριβώς απλά από όσα είδα αυτά είναι τα πιο αξιόλογα στα χρήματα που προσφέρω. Φαίνεται βέβαια ότι δεν έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω να πάρω . . .

Link to comment
Share on other sites

Τούμπανο τα ποδήλατα που βλέπεις..ανέβα σε ότι βλέπεις γιατί η γεωμετρία αλλάζει και το σώμα του καθενός μας λέει άλλα.. ανέβηκα στο crosstrail και ήταν μια χαρά!

Link to comment
Share on other sites

Το πρωτο το Sirrus το ειχε φιλος για αρχη ειναι πολυ καλο τσουλαει ανετα στο δρομο και εχει μεταδοση απο mtb που εχει πιο ελαφρια πατηματα εαν δεις οτι σου αρεσει

και ανεβαζεις και χιλιομετρα τοτε το πουλας και πας καθαρα σε δρομου :)

Link to comment
Share on other sites

Να καβαλήσεις ποδήλατο για το μέγεθός σου όμως. Μην σε πιέσει ο ποδηλατάς για κάτι άλλο. ΜΟΝΟ το μέγεθος που είναι για το σώμα μας καβαλάμε. Λίστες μεγεθών για αναλογα ύψη ή πόδια έχουν όλες οι εταιρείες. Να ψάξεις στο καθένα που κοιτάς το ανάλο μέγεθος. Όχι να θες small ή 52 ή 46 και δεν ξέρω κι εγώ τι υπάρχει στο καθένα και να σου πούνε έλα μωρέ αυτό είναι οκ το άλλο οκ μην το ψάχνεις. Μπορεί να προκαλέσεις ζημιά στο κορμό σου.

Sent from my iphone 5s using tapatalk

Link to comment
Share on other sites

αν κόψει η βροχή -βρέχει 3 μέρες εδώ... θα πάω σε έναν να με μετρήσει και βλέπουμε. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι το S/M/L της τάδε εταιρίας είναι διαφορετικό από τα αντίστοιχα S/M/L της άλλης. Μπορώ να έχω μερικά links για ορθή στάση, μετρήματα, αποστάσεις χεριών και λοιπά;

[MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] ακόμα και ποδήλατο του group προτείνεις? Πες ρε [MENTION=1118]venisk[/MENTION]... μόνο εγώ θα μιλάω... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω..τα είπα στο offtopic..οι επιλογές στις αγορές του είναι για σεμινάριο :hehe:..Δυστυχώς αυτό με τα μεγέθη ισχύει..βρε το ποδήλατο που σου κάνει θα το καταλάβεις με την μια..

Link to comment
Share on other sites

Δες εδώ εναν οδηγο για ποιο νουμερο σου ταιριαζει, οσο για την σταση δεν υπαρχει κανονας αυτο εξαρταται απο την ελαστικότητα καθε σωματος εγω π.χ. εχω το τιμονι πιο χαμηλα απο την σελα γιατι με βολευει στις ανηφορες αλλοι δεν μπορουνε να ειναι σκυφτοι για πολλη ωρα και εχουνε πιο ορθια σταση.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα επισκέφτηκα δύο καταστήματα και είχα κάποιος προτάσεις. Θέλω λοιπόν να μου πείτε αν είναι αξιόλογες ή όχι - επειδή δεν γνωρίζω καθόλου αυτές τις μάρκες.

1. Ballistic :: Ποδήλατο ELEMENT ~450?

2. Ballistic :: Ποδήλατο COASTER 3.0 ~400?

3. 800 ACERA 24v man | lady - Tuttoterreno - Bike collection - Tempo Libero - Bottecchia Cicli - Tempo Libero λίγο κάτω από τα 500?

4. SILVERBACK TECHNOLOGIE GMBH © 2004 - The World's Best Road, Mountain and Commuter Bicycles στα 500+-.

Αξίζει κάποιο από αυτά από άποψη περιφερειακών μάρκας και ποιότητας?

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασες κανένα ποδήλατο? Εμένα με ενδιέφερε να έχει τα καλύτερα πράγματα στα λεφτά που έδινα..σασμάν φρένα ανάρτηση σέλα τα πάντα!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now