MetallicGR

Η ASRock σας παρουσιάζει το Cloud της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASRock σας παρουσιάζει το Cloud της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock2.jpg[/NEWS_IMG] Η ASRock ξεκινά μια συνεργασία με την εταιρεία Kloudian και προσφέρει υπηρεσίες cloud, και remote management των υπολογιστών σας.

Η υπηρεσία λειτουργεί μέσω του Orbweb.ME, μια Cloud υπηρεσία που προσφέρει Wake on LAN και Remote file explorer, χαρακτηριστικά της Professional έκδοσης, συνολικής αξίας 150$. Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει δωρεάν για ένα μήνα τη Ultimate έκδοση με την προσθήκη Remote Desktop services.

Ταυτόχρονα το ASRock Cloud είναι ο γόνος της συνεργασίας της, με την Kloudian Systems, μια υπηρεσία cloud δηλαδή online αποθήκευσης δεδομένων. Ο James Wei, CEO της Kloudian αναφέρει σχετικά: "Είναι μια συναρπαστική η συνεργασία μας με την ASRock, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως. Με την συνεχή αύξηση των mobile συσκευών, όσο και περισσότεροι λόγοι δημιουργούνται για να 'μείνουμε συνδεδεμένοι' και μια εξυπηρετική λύση είναι πάντα ευπρόσδεκτη".

Ο χρήστης που θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μια ASRock μητρική δεν έχει παρά να δημιουργήσει λογαριασμό στο Orbweb.ME και να εισάγετε τον promotional code "ASR2014" για να απολαύσει μια τριετή δωρεάν δοκιμή! Έπειτα μπορούν να εγκαταστήσουν τις συμπληρωματικές εφαρμογές στο iOS ή Android smartphone τους έχοντας την δυνατότητα άμεσης χρήσης του υπολογιστή από κάθε γωνιά του κόσμου, ενώ μπορούν να μοιράσουν τα αρχεία τους, τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους.

[img_alt=Η ASRock σας παρουσιάζει το Cloud της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums340-picture23664.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η ASRock σας παρουσιάζει το Cloud της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums340-picture23663.jpg[/img_alt]

ASRock Press Release

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now