MetallicGR

Και η ADATA ετοιμάζει τα νέα DDR4 modules της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Και η ADATA ετοιμάζει τα νέα DDR4 modules της]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/adata1.png[/NEWS_IMG] Θέλοντας να ακολουθήσει την συνεχώς μεταβαλλόμενη εποχή, η ADATA ανακοινώνει την διάθεση νέων DDR4 modules.

Με πυκνότητες που ανέρχονται σε 4, 8 & 16 gigabytes, οι νέες μνήμες της ADATA θα συντροφέψουν το νέο σας σύστημα που θα φέρει την εν λόγω υποστήριξη. Ξεκινούν με συχνότητες 2133MHz και voltage που δεν ξεπερνά το 1,2v όπως ορίζει το νέο standard. Ο Jacky Yang, Product Manager της ADATA δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις υψηλές πιθανότητες του νέου stabdard και γενικότερα του DDR4 specification και προχωρούμε γρήγορα για να φέρουμε το πρότυπο ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές. Επίσης, σε ανάπτυξη έχουμε αρκετές εκδόσεις των DDR4 μνημών όπως ECC SO-DIMM, VLP RDIMM, & LRDIMM για πολλούς τύπους υπολογιστών και ανυπομονούμε να δείξουμε την αξιοπιστία και την σταθερότητα της ADATA στον τομέα αυτό".

[img_alt=Και η ADATA ετοιμάζει τα νέα DDR4 modules της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums376-picture24657.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δε θα παίζουν 3400 με 1,7-8? :P

Τα 2133 kitάκια δεν νομίζω. Σκέψου ότι όταν ξεκίνησαν οι DDR3, οι μεγαλύτερες DDR2 ήταν στα 1200-1300MHz. Δες όμως που έφτασαν τώρα οι DDR3 - ξεκίνησαν από 1600 και έφτασαν τα 3000MHz σε flagship kits. Έτσι θα γίνει λογικά και με τις DDR4, οπότε κάποια στιγμή θα δούμε και 3600 kitάκια ;)

Link to comment
Share on other sites

αν θυμαμαι καλα οι πρωτες ddr3 ειχαν ξεκινησει απο 800. στην αρχη στα τοτε τεστ δεν υπηρχε καμια διαφορα σε καθημερινες εργασιες με αντιστοιχες 800ρες αλλα και 1066 ddr2.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now