MetallicGR

Micron Enterprise M500DC SSD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Micron Enterprise M500DC SSD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/micron2.jpg[/NEWS_IMG] Η Micron ανακοίνωσε ένα νέο μέλος στην πλούσια γκάμα των enterprise προϊόντων της και συγκεκριμένα του M500DC SATA SSD.

Ο M500DC SATA SSD έχει κατασκευαστεί για λειτουργία 24/7 στα απαιτητικά workstation workloads και εξοπλίζεται με NAND Flash chips των 20nm της Micron και τεχνολογίας MLC (Multi level cell). Οι "δίσκοι" θα είναι διαθέσιμοι σε χωρητικότητες των 120, 240, 480 και 800 GB σε 1.8 inch form factor με πάχος 5mm καθώς και 2.5 inch με 7mm πάχος. Θα διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως το Extended Performance αλλά και Enhanced Reliability Technology όπου μαζί συγκροτούν την τεχνολογία ονόματι XPERT για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός απαιτητικού περιβάλλοντος.

Ο Darren Thomas, vice president of storage at Micron δήλωσε: "Τα Data centers είναι ο κινητήριος μοχλός που ενώνει τις επιχειρήσεις με τους καταναλωτές που χρειάζονται μερικές υπηρεσίες αλλά και πληροφορίες σε καθημερινή βάση... Ο M500DC είναι ιδανικός για τέτοια περιβάλλοντα όπου οι εταιρικοί πελάτες χρειάζονται άπλετο χώρο αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις χωρίς να ξεχνάμε και την ασφάλεια των δεδομένων".

Τέλος, σύμφωνα με την Micron, η σειρά M500DC SSD βρίσκεται ήδη στην παραγωγή και θα πωλείται σε OEMs και σε συγκεκριμένους διανομείς της εταιρείας.

[img_alt=Micron Enterprise M500DC SSD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums379-picture25078.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now