MetallicGR

Η Crucial στέλνει δείγματα των Server DDR4 RAM της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Crucial στέλνει δείγματα των Server DDR4 RAM της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/crucial.jpg[/NEWS_IMG] Ηγνωστή κατασκευάστρια RAM ετοιμάζει τις νέες της DDR4 Server μνήμες της και στέλνει τα πρώτα samples.

Η εταιρεία ξεκινά να αποστέλλει τα πρώτα δείγματα των νέων μνημών της για δοκιμές στις υποστηριζόμενες server πλατφόρμες που κατέχουν οι channel partners. Οι μνήμες είναι ειδικά σχεδιασμένες για σκληρή εργασία με transfer rates που αγγίζουν τα 2133 MT/s, ενώ αν χρησιμοποιηθούν με τους νέους Xeon E5-2600 v3 επεξεργαστές της Intel το memory bandwidth αυξάνεται από 8.5 GB/s στα 17 GB/s. Εκτός αυτών οι νέες μνήμες της Crucual στοχεύουν στην μικρή απαίτηση σε ρεύμα η οποία μειώθηκε κατά 20% από τις DDR3 λειτουργώντας πλέον στα 1.2v (έναντι 1.5v).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μνήμες της Crucial μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο Crucial DDR4 Memory.

[img_alt=Η Crucial στέλνει δείγματα των Server DDR4 RAM της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums397-picture25671.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now