MetallicGR

Και στην κινεζική αγορά το PlayStation 4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Και στην κινεζική αγορά το PlayStation 4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ps4.jpg[/NEWS_IMG] Φαίνεται πως η Sony θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε το Xbox One, μιας και η ιαπωνική εταιρεία υπέγραψε συμφωνία εμπορικής εκμετάλλευσης του PlayStation 4 στην αγορά της Κίνας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συμφωνία που σχηματίζεται ως δύο κοινοπραξίες (hardware και software) με την Shanghai Oriental Pearl, δίνει στην Sony πρόσβαση στα -κατ 'εκτίμηση- 500 εκατομμύρια gamers στην Κίνα, στην οποία μέχρι πρότινος είχε απαγορευτεί η πώληση συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας. Στην εν λόγω αγορά μέχρι σήμερα μονοπωλούσαν τα PCs, οι φορητές συσκευές και τα online games, τα οποία θεωρούνται ως βασικός τομέας ανάπτυξης για τους κατασκευαστές οικιακών συστημάτων.

Σε δήλωσή του στο Χρηματιστήριο της Σαγκάης, στέλεχος από την Shanghai Oriental Pearl τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η κοινοπραξία θα βασίζεται στις νομοθεσίες του κράτους, ενώ θα εισαγάγει παιχνίδια που θα σέβονται τις συνθήκες της χώρας, καθώς και τις προτιμήσεις των gamers».

[img_alt=Και στην κινεζική αγορά το PlayStation 4]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums419-picture26929.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

( E δεν ζηλεύει και πολλά η Κίνα από την Κορέα σε ελευθερίες: google "china execution van" και θα δείτε σε τι μεσαίωνα βρίσκονται αυτά τα προοδευμένα κράτη... )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now