La_MoRt

Επιλογή αντλίας για υδρόψυξη

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Όπως αναφέρει και ο τίτλος του θέματος ψάχνω για να βάλω υδρόψυξη στο σύστημά μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής: με ενδιαφέρει να ψύξω μητρική και επεξεργαστή και θα ήθελα να μου πείτε καταρχήν αν είναι καλή λύση να πάρω αντλία μαζί με δοχείο; Και κατά δεύτερον πόσα lt/h πρέπει να είναι η αντλία που θα χρησιμοποιήσω για να έχω το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα; Σας παραθέτω ένα link από το προϊόν που με ενδιαφέρει: EK-DCP 2.2 X-RES (incl. pump) - EK-DCP Series Pumps - Pumps - Pumps & Accessories

Τα πράγματα θα αγοραστούν από το site της ek οπότε παρακαλώ αν θέλετε προτείνετε μου κάτι από εκεί, το κόστος να είναι κάτι ανάλογο. Λεπτομέριες για το σύστημά μου φαίνονται στην υπογραφή μου.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν χρειάζεσαι κάτι φοβερό αν δεν έχεις διαλέξει κάτι πολύ restrictive, αλλά μόνο και μόνο για την αθόρυβη λειτουργία και τα ΑΠΕΙΡΑ parts, εγώ θα πήγαινα στην βασίλισσα -> EK-D5 Vario (12V DC Pump) - EK-D5 Series Pumps - Pumps - Pumps & Accessories είτε βάλεις είτε δεν βάλεις reservoir.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι ανάλογο είχα σκεφτεί και εγώ στην αρχή αλλά το κόστος ανεβαίνει αρκετά μετά για να πάρω και δοχείο. Δηλαδή αυτό που έδειξα στο link δεν ενδεικνύεται; Ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέχασα να αναφέρω ότι η σωλήνα που θα χρησιμοποιήσω σκέφτομαι να είναι 10/16mm (3/8" - 5/8").

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά είναι αυτό που δείχνεις και δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ θέμα, απλά η D5 στο 1, 2 και 3 είναι τόσο πιο ήσυχη που αξίζει τον κόπο. Και είναι και σκυλί αξιοπιστίας.

Αν το θέμα είναι τα χρήματα, μπορείς να παραλήψεις για την ώρα το reservoir και να γεμίσεις με ένα T σύνδεσμο... αλλά αν θέλεις ντε και καλά και reservoir και είσαι να "κόψεις" από κάπου, τότε προχώρα το :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now