MetallicGR

Fire Phone, το κινητό της Amazon

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Fire Phone, το κινητό της Amazon]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amazon.jpg[/NEWS_IMG] Η Amazon παρουσίασε επίσημα την πρότασή της για τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα το Fire Phone.

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο ενός ειδικού event στο Seattle, το οποίο ακολούθησε μια μεγάλη σειρά φημών τους τελευταίους μήνες. Η συσκευή έχει οθόνη 4.7 ιντσών με Gorilla Glass, ανάλυση 720p και οι συνολικές διαστάσεις αγγίζουν αυτές του Moto X. Στο εσωτερικό του βρίσκουμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 2.2GHz, Adreno 33 GPU, 2GB μνήμης RAM, ενώ η κάμερα έχει αισθητήρα 13MP και μπορεί να καταγράψει videos σε ανάλυση έως και 1080p.

Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η δυνατότητα σύνδεσης σε LTE ταχύτητες, αλλά και τα παρακάτω: quad-band GSM, 802.11ac support, WiFi, NFC και Bluetooth. Η μπαταρία του υποστηρίζει 285 ώρες σε κατάσταση αναμονής, 22 ώρες ομιλίας, 65 ώρες αναπαραγωγής ήχου και 11 ώρες αναπαραγωγής video. Η συσκευή θα πωλείται αποκλειστικά μέσω του δικτύου της AT&T έναντι 199 δολαρίων (για την έκδοση των 32GB) ή 299 δολαρίων (για την έκδοση των 64GB), ενώ χωρίς καμία δέσμευση συμβολαίου προσφέρεται από το κατάστημα της Amazon έναντι 649 δολαρίων για την έκδοση των 32GB ή 749 δολαρίων για την έκδοση των 64GB. Από το κινητό ξεχωρίζουν ακόμη τα dual stereo speakers με υποστήριξη virtual Dolby Digital Plus, η δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας για δεύτερη οθόνης, αλλά και το 3D-like περιβάλλον που δημιουργείται από την τεχνολογία Dynamic Perspective, αξιοποιώντας 4 κάμερες και ένα πεδίο 120 μοιρών.

Συγκεκριμένα, το τηλέφωνο «σκανάρει» το πρόσωπο του χρήστη σε πραγματικό χρόνο και του επιτρέπει, κουνώντας τη συσκευή κατάλληλα, να βλέπει όλο το περιεχόμενο της οθόνης. Κάθε αγοραστής μπορεί να επικοινωνεί άμεσα (κάθε ώρα και μέρα του χρόνου) και εντελώς δωρεάν με την τεχνική υποστήριξη μέσω του Mayday Customer Support και να λαμβάνει απάντηση σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα για οποιοδήποτε πρόβλημα χρειαστεί.

Ακόμη, χάρη στο χαρακτηριστικό Firefly, η συσκευή μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα οτιδήποτε βρίσκεται απέναντι από την κάμερα (βιβλία, DVDs, αριθμούς τηλεφώνων, QR codes, CDs, URLS, games, barcodes και άλλα) και να δώσει σχετικές πληροφορίες. Η διαδικασία αυτή αναγνωρίζει αυτή τη στιγμή 1 εκατομμύριο αντικείμενα, ενώ στο σασί υπάρχει και ειδικό πλήκτρο που την ενεργοποιεί.

Το Fire Phone θα «τρέχει» το Fire OS 3.5, μία εναλλακτική έκδοση του Android και θα υποστηρίζει δυνατότητα τακτοποίησης των εικονιδίων στο κλασικό grid ή αντίστοιχα με τα Kindle tablets. Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει ήδη, ενώ η επίσημη ημερομηνία διάθεσης της συσκευής ορίστηκε η 25η Ιουλίου.

[video=youtube;rOU2602MLOA]

[img_alt=Fire Phone, το κινητό της Amazon]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29598.jpg[/img_alt]

[img_alt=Fire Phone, το κινητό της Amazon]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums430-picture29599.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πλέον και η κουτσή Μαρία θα βγάζει smartphones. Ακόμα και η Foxconn έκανε θυγατρική (Ιn Focus, αν θυμάμαι καλά) και θα βγάλει smartphone με καλά χαρακτηριστικά για να χτυπήσει την Xiaomi :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now