MetallicGR

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του Xbox One στην Ελλάδα

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του Xbox One στην Ελλάδα]http://www.hwbox.gr/images/news_images/xbox.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft Hellas επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Ε3 ότι το Xbox One θα κάνει την εμφάνισή του στην αγορά της χώρας μας στις 5 Σεπτεμβρίου.

Πλέον, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι καταναλωτές που επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να το προ-παραγγείλουν, έτσι ώστε να το πάρουν στα χέρια τους από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν όποιο από τα δύο επίσημα πακέτα επιθυμούν, είτε αυτό με το Kinect, είτε αυτό χωρίς το περιφερειακό.

Το πρώτο πακέτο θα περιλαμβάνει το Xbox One (με σκληρό δίσκο 500GB), ένα ασύρματο χειριστήριο, ένα καλώδιο HDMI, ένα chat headset, μια δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για νέα μέλη, καθώς και τα Forza Motorsport 5 και FIFA 15 σε ψηφιακή μορφή. Όλα αυτά, στην τιμή των 399.99?. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και το δεύτερο (limited edition) πακέτο, το οποίο θα περιλαμβάνει το σύστημα, το νέο Kinect, ένα Xbox One Day One Limited Edition ασύρματο χειριστήριο, καλώδιο HDMI, ένα chat headset, μια δωρεάν 14-ήμερη δοκιμή του Xbox Live Gold για νέα μέλη, το FIFA 15 και το Dance Central Spotlight σε ψηφιακή μορφή. Όλα αυτά στην τιμή των 499.99?. Σημειώνεται πως ο κωδικός για το FIFA 15 θα μπορεί να εξαργυρωθεί από τις 23 Σεπτεμβρίου και μετά, όταν και κυκλοφορεί επίσημα ο τίτλος στην αγορά της Ευρώπης.

[img_alt=Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του Xbox One στην Ελλάδα]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums444-picture30095.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now