MetallicGR

ASRock: Η X99 Extreme4 λαμβάνει πρώτη πιστοποίηση WHQL

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASRock: Η X99 Extreme4 λαμβάνει πρώτη πιστοποίηση WHQL]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock2.jpg[/NEWS_IMG] Η παγκοσμίως πρώτη μητρική βασισμένη στο X99 Chipset, ASRock X99 Extreme4, λαμβάνει την πιστοποίηση για τα Windows® 8.1.

Αν και ακόμα δεν μπορούν να αποκαλυφθούν πολλά για τις νέες μητρικές της ASRock με το X99 Chipset της Intel, δεν μπορούμε να κρατηθούμε και να σας μεταδώσουμε τα καλά νέα ότι η ASRock X99 Extreme4 είναι η πρώτη μητρική στον κόσμο με το Intel X99 Chipset, που περνά την πιστοποίηση για τα Windows® 8.1. Και ναι λοιπόν, οι χρήστες μπορούν να μείνουν ήσυχοι καθώς η ASRock X99 Extreme4 θα υποστηρίζει το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft χωρίς κανένα πρόβλημα. Kudos στην ASRock για ακόμη μια φορά!

Η ASRock, δεν εστιάζει μόνο στην ανάπτυξη hardware προηγμένης τεχνολογίας, αλλά είναι επίσης πρόθυμη να φέρει τις τελευταίες εφαρμογές στους χρήστες PC. Η ASRock πρωτοπορεί στην υποβολή του Windows® 8.1 logo και τα προϊόντα της είναι τα κορυφαία στην αγορά. Λοιπόν, γιατί να συμβιβαστείτε με τον δεύτερο; Γίνετε ο πρώτος που θα λάβει στα χέρια του υπολογιστές της σειράς X99 με την ASRock!

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επισκεφθείτε το: ASRock.com

[img_alt=ASRock: Η X99 Extreme4 λαμβάνει πρώτη πιστοποίηση WHQL]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31444.jpg[/img_alt]

[img_alt=ASRock: Η X99 Extreme4 λαμβάνει πρώτη πιστοποίηση WHQL]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31445.jpg[/img_alt]

ASRock Press Release

Link to comment
Share on other sites

Η νέα δυναστεία ξεκινάει σιγά σιγά....Το τσουνάμι του x79 δεν ήταν τίποτα μπροστά στο μετεωρίτη που λέγεται x99 που είσαι [MENTION=4793]khetzal[/MENTION] [MENTION=408]antonis[/MENTION] να δείτε τι γράφω :hehe:

Link to comment
Share on other sites

πιες κανα φραπε και ασε τα φρεντο εσυ

Ο φραπες είναι happy medium ο fredo είναι premium φάση ξέρεις περιττές επιδόσεις κ τέτοια όμορφα...

Link to comment
Share on other sites

Ο φραπες είναι happy medium ο fredo είναι premium φάση ξέρεις περιττές επιδόσεις κ τέτοια όμορφα...

:hehe:

ο φραπες ειναι για τα κλασικ μαστορια με μουστακι και γρασσα παντου ρε

εμπειρια! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now