MetallicGR

Κατεβάστε την alpha έκδοση του Unreal Tournament

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Κατεβάστε την alpha έκδοση του Unreal Tournament]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG] Η Epic Games ανακοίνωσε ότι η alpha έκδοση του κλασικού shooter Unreal Tournament είναι διαθέσιμη για download.

Κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να πάρουν μία ιδέα από τον επερχόμενο τίτλο, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Η ομάδα σημειώνει επίσης ότι θα υπάρξουν αρκετά updates κατά την διάρκεια του development, τα οποία θα γίνονται διαθέσιμα κάθε Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται, ότι το Unreal Tournament θα διατίθεται εντελώς δωρεάν, ενώ οι παίκτες θα μπορούν να ξοδεύουν τα χρήματα τους μόνο αν θέλουν να αγοράσουν περιεχόμενο μέσα από το community του τίτλου, το οποίο και θα έχει δημιουργηθεί από τους ίδιους τους χρήστες. Την alpha έκδοση του game μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ.

[img_alt=Κατεβάστε την alpha έκδοση του Unreal Tournament]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums464-picture31701.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω θέλει $19 registration σε κάτι που δεν θυμάμαι, για να το κατεβάσεις.

Found it

Unreal Tournament fans looking to get an early taste of the latest installment, dubbed Unreal Tournament 2014, can already grab a pre-alpha build. The catch is that you will need an Unreal Engine 4 subscription to play the game, which costs $19 per month.

http://www.tomshardware.com/news/epic-fps-unreal-tournament-pre-alpha,27449.html

Edited by yanni
Link to comment
Share on other sites

Παιδια, τα $19 ειναι για να παρεις προσβαση στο Github οπου μπορεις να εχεις προσβαση σε ολα τα αρχεια της Unreal Engine 4 σε μορφη .ccp και .h (οπου επειτα πρεπει την κανεις compile για να την χρησιμοποιησεις ...).

Παντως παρακολουθοντας απο το κοντα το ολο "open project", ανησυχιτικο ειναι πως βγαινουν πολλες νεες ιδεες απο τους χρηστες οι οποιες ενω εξεταζονται απο βετερανους του UT2k4 και UT99, καταληγουν να χανονται στα υπολοιπα post...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now