MetallicGR

Δύο ακόμα X99 μητρικές εμφανίστηκαν από την Gigabyte

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δύο ακόμα X99 μητρικές εμφανίστηκαν από την Gigabyte]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte33.jpg[/NEWS_IMG] Δύο ακόμα μητρικές εμφανίστηκαν από την Gigabyte και χρησιμοποιούν το νεότερο Chipset της Intel Χ99.

Λίγες μέρες πριν είχε εμφανιστεί η Gigabyte GA-X99-Gaming G1 WIFI για την οποία είχαμε αναφερθεί εδώ και σήμερα μαθαίνουμε περισσότερα για ακόμα δύο μητρικές της εταιρείας που χρησιμοποιούν το Chipset Χ99 της Intel για τους Haswell-E επεξεργαστές που θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες. Έτσι βλέπουμε την GA-X99-SOC Force, την νέα overclocking μητρική της εταιρείας, η οποία έρχεται με όσα χαρακτηριστικά και ευκολίες χρειάζεται ένας overclocker όπως onboard oc buttons, θύρα M.2 για χρήση ταχύτατων δίσκων SSD, LED debug οθόνη και ποιοτικά υλικά κατασκευής.

Έπειτα έρχεται η GA-X99-UD7 WIFI, η οποία είναι και αυτή μια high end μητρική, με υποστήριξη WiFi και dual LAN ports. Τέλος, λέγεται πως οι μητρικές και οι επεξεργαστές θα ανακοινωθούν στις 29 Αυγούστου, γι' αυτό και αναμένουμε περισσότερα μέχρι την επόμενη εβδομάδα!

[img_alt=Δύο ακόμα X99 μητρικές εμφανίστηκαν από την Gigabyte]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture31896.jpg[/img_alt]

[img_alt=Δύο ακόμα X99 μητρικές εμφανίστηκαν από την Gigabyte]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture31897.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now