MetallicGR

Δεν συγκινήθηκαν οι Ιάπωνες από το Xbox One launch

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δεν συγκινήθηκαν οι Ιάπωνες από το Xbox One launch]http://www.hwbox.gr/images/news_images/xbox.jpg[/NEWS_IMG] Το στοίχημα της Microsoft με το Xbox One στην αγορά της Ιαπωνίας (μετά και τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισε το Xbox 360) φαίνεται πως θα είναι αρκετά πιο δύσκολο απʼ όσο αναμενόταν.

Από τα μεσάνυχτα της 4ης Σεπτεμβρίου, το σύστημα πωλείται επίσημα στα καταστήματα, ωστόσο αν και αρκετά καταστήματα προετοίμασαν τον εξωτερικό τους χώρο για να υποδεχτούν τον κόσμο που θα προχωρούσε σε αγορά από τις πρώτες ώρες, ο κόσμος δεν… εμφανίστηκε. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Kotaku, ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις που ο κόσμος στήθηκε έξω από τα καταστήματα, σε αντίθεση με το PS4, όπου οι καταναλωτές περίμεναν μέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα. Η Microsoft Japan ανακοίνωσε ένα ειδικό δώρο για όσους αγοράσουν το Xbox One στην εγχώρια αγορά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου που δεν είναι άλλο από μία 6μηνη συνδρομή Xbox Live Gold. Πριν βγουν πάντως τα πρώτα συμπεράσματα θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα νούμερα.

[img_alt=Δεν συγκινήθηκαν οι Ιάπωνες από το Xbox One launch]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture32995.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now