GoriLLakoS

MSI : Master Overclocking Arena[MOA] Event ! [Finals] 2008

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54901956c933c8.jpg[/WRAPLEFT]Μετά τον πρώτο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό overclocking της MSI όπου το hwbox με τους hipro5 και gprhellas κατέκτησαν την πρώτη θέση, σειρά έχει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το οποίο θα λάβει μέρος στο Banciao της Taiwan μετάξυ 8 και 11 Νοεμβρίου ! Ολόκληρη η ονομασία του διαγωνισμού είναι MSI Master Overclocking Arena ή σε συντομία MOA και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους overclockers απο όλα τα μέρη του κόσμου όπως η Αυστραλία, η Κίνα, η Ευρώπη, η Κορέα, η Βόρεια Αφρική, η Βορειοανατολική Ασία καθώς και η Ταϊβάν !

Οι συμμετέχοντες θα φτάσουν στην πόλη της Banciao στις 8 Νοεμβρίου, στις 9 θα γίνει ο διαγωνισμός και η απονομή των βραβείων, στις 10 του μήνα θα γίνει μια επίσκεψη στα HeadQuarters της MSI καθώς και ένα μικρό tour στην Taipei και τέλος στις 11 του μήνα θα επιστρέψουν όλοι πίσω στις χώρες τους !

To Setup που θα χρησιμοποιήθεί είναι για όλους το ίδιο και έχει ώς ακολουθεί :

549018946864bf.jpg

Όλος ο εξολπισμός θα διατεθεί απο την MSI και οι Overclockers δεν θα έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν το δικό τους hardware. Απο την μία αυτό μπορεί να είναι καλό απο θέμα ανταγωνισμού αν όλα τα κομμάτια είναι διαλεγμένα και μπορούν να φτάσουν τις ίδιες συχνότητες , απο την άλλη όμως μπορεί κάποιος που είναι καλός να μην έχει καλά αποτελέσματα λόγο μη καλού hardware.

Όλοι θα έχουν 3 ώρες να διαμορφώσουν τα score τους, και θα είναι επιτρεπτό να κάνουν ότι μα ότι mod θέλουν επάνω στο hardware τους !

Σε περίπτωση βλάβης του αρχικού hardware, γίνεται άμεση αντικατάσταση απο τους κριτές του MOA, σε περίπτωση όμως και δέυτερης βλάβης,ο διαγωνιζόμενος αυτόματα βγαίνει εκτός διαγωνισμού !

To software που θα χρησιμοποιηθεί θα έιναι συγκεκριμένο όπως και σε κάθε διαγωνισμό έτσσι ώστε τα αποτελέσματα να είναι πιο δίκαια. Εντύπωση μας προκαλεί αυτό που βλέπετε στο κάτω μέρος της παρακάτω εικόνας μέσα σε κόκκινο πλαίσιο.

Overclockers are not allowed to optimize benchmark programm in any way , otherwise , there is no any restriction on software tweaking .

Δηλαδή, απαγορέυεται το tweaking??? Θα μάθουμε σύντομα και θα ενημερώσουμε τι ακριβώς εννοούν οι διοργανωτές . . .

Pre-Installed Utilities and benchmark :

549018bb02328b.jpg

Arena Battle Round 1 (SuperPi 1.5 8M)

Το πρώτο σκελος του διαγωνισμού θα διαρκέσει μόλις 50 λεπτά και όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα αναμετρηθούν στο Super Pi Mod 1.5 στο 8M . Ακολουθεί μια φωτογραφία που λέει πιο αναλυτικά πώς θα γίνει η διαδικασία .

549018e312d8fa.jpg

Arena Battle Round 2 (3D Mark01 SE Build 330

Το δέυτερο μέρος του διαγωνισμού θα διαρκέσει και πάλι 50 λεπτά , αλλά αυτή την φορά οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους στο 3D Mark01 SE Build 330 - το οποίο και είναι απο τα πιο αγαπημένα των δικών μας παιδιών aka hipro5 & gprhellas ! ! Ακολουθεί μια φωτογραφία που λέει πιο αναλυτικά πώς θα γίνει η διαδικασία .

549018e314b572.jpg

Master Overclocking Arena Results

- Πώς θα βγεί το τελικό αποτέλεσμα?

- Αφού όλοι καταθέσουν τα τελικά τους αποτελέσματα, η κριτική επιτροπή θα τρέξει το SuperPi 1.5 και το 3D Mark01 σε ένα δικό τους μηχάνημα σε default χρονισμούς απ'όπου θα διαμορφωθεί ένα αποτέλεσμα, το Standrad Score .

Εν συνεχεία τα αποτελέσματα των overclocker θα χαρακτηριστούν ώς Overclocking Scores και θα μετρηθεί η επι τις % διαφορά μεταξύ τών Standard Scores και των Overclocking Scores ! Νικητής θα αναδειχθεί αυτός που στο σύνολο και των δύο μετροπρογραμμάτων θα έχει την μεγαλύτερη διαφορά επι τις % μεταξύ των score !

54901930e7761f.jpg

Master Overclocking Arena Prizes

Οι τρείς πρώτοι της γενικής κατάταξης του Master Overclocking Arena θα κερδίσουν τα παρακάτω χρηματικά έπαθλα,μία ολοκάινουρια μητρική με Intel X58 Chipset aka MSI X58 Eclipse καθώς και Sponsor Products .

1st : USD $3000 + MSI X58 Eclipse + Sponsor Products

2nd : USD $2000 + MSI X58 Eclipse + Sponsor Products

3rd : USD $1000 + MSI X58 Eclipse + Sponsor Products

Καλή τύχη σε όλους, καλο ταξίδι σε όλους και ευχόμαστε μια ακόμα πρωτιά για την Ελληνική Ομάδα ! Το event θα καλύπτεται σε real time απο το hwbox και θα σας κρατάμε ενήμερους κάθε στιγμή !

Link to comment
Share on other sites

Θα παέι ο hipro5, o gprhellas και εγώ :D:D:D

Αν όλα πάνε καλά δηλαδή :D

Ο gpr τελικά τα "παράτησε" ή όχι; Δεν έχω καταλάβει :)

@ tsan έλεος ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Link to comment
Share on other sites

Σιγά σιγά μαθαίνουμε και τους αντιπάλους :D

Απο την Κίνα θα είναι ο Xun Yang !

@tsan δεν έχει μπανάνες εκέι..καμιά ακρίδα μπορεί :hehe:

O gpr δεν ξέρω αν έχει σταματήσει ή όχι. Εμένα μου είπε πώς έχει σταματήσει αλλά αφού αυτό το αφήσε στην μέση πρίν αποφασίσει να σταματήσει, θα έρθει και θα το συνεχίσει :) Για παραπάνω πληροφορίες, μάλλον πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. :)

Link to comment
Share on other sites

O gpr δεν ξέρω αν έχει σταματήσει ή όχι. Εμένα μου είπε πώς έχει σταματήσει αλλά αφού αυτό το αφήσε στην μέση πρίν αποφασίσει να σταματήσει, θα έρθει και θα το συνεχίσει :) Για παραπάνω πληροφορίες, μάλλον πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. :)

Εννοείς ότι ο gpr σου είπε πως σταμάτησε το benching γενικότερα ? :confused: :que:...

Link to comment
Share on other sites

θέλω poll τώρα...

θυμάται ο χοντρός να μπεντσάρει?

1. Ναι, ακόμα μπεντσάρει πιο γρήγορα και από τη χοντρή σκιά του...

2. Όχι, τα kinder buenos του web+ τον έκαναν να ξεχάσει το oc

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now