hwbot

HwBox Hellas O/C Team: SuperPi 32M Scores

Recommended Posts

Για την ακρίβεια πόντους θα πάρεις ακόμη και αν μπεις στο 100.

Πολλούς πόντους θα πάρεις όταν μπεις στην 20αδα.

Φυσικά απότι βλέπω θέλει 4.5ghz για τον 920 που πιάνεται με νερό και πάνω. :P

Link to comment
Share on other sites

Aν ήταν ο στόχος καθενός μας που συμμετείχε στο hwbot να μπαίνει πάντα στο top 20 του κάθε benchmark, άστα βράστα. Για να μπεις εκεί θες άζωτο / cascade, οτιδήποτε άλλο δεν βοηθάει. Σπάνια να γίνει και κάτι πάρα πολύ καλό με ξηρό πάγο, αλλά συνήθως μετά από λίγο καιρό βγαίνει εκτός top 20. Το βασικό πράγμα στο overclocking και benchmarking είναι η πλάκα και ο χαβαλές. Από 'κει και πέρα για αρχή κάνε τα εξής:

Turbo mode @ on (για να πάρεις το x21 multi), HT off, χρησιμοποίησε μία καθαρή εγκατάσταση με Win XP + SP2 / SP3, LSC = 1, Real Time Priority στο SuperPi, Maxmem = 600MB και ένα καλό 1304MB CW μέσω του OCX SPi Tweaker. Θα βρεθείς τουλάχιστον 35 δεπτερόλεπτα κάτω στα ΙΔΙΑ MHz :) ... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ Γιώργο για τα tips.Τι πλάκα και τι χαβαλέ να κάνω όμως σπίτι μόνος μου; Κυρίως κουράζομαι χωρίς να το καταλάβω γιατί ξεχνιέμαι...

Link to comment
Share on other sites

Τί να σου πω, εγώ αυτό το απολαμβάνω πάντως. Όποτε έχω χρόνο γουστάρω να κάτσω να ασχοληθώ. Αντί να παίξω π.χ. παιχνίδια στο PC, κάθομαι και bench-άρω :T:

Link to comment
Share on other sites

και εγώ τερμάτησα σχεδόν όλα τα παιχνίδια που έχω, μετά δοκίμασα κάτι παλιά arcade μιας μιας και δεν κουράζουν το μυαλό για να βρεις τη λύση...και τώρα bench, bench, bench... Να δω τι θα κάνω όταν ανέβω για διακοπές Λιβαδειά και δε θα πάρω το πισι...

Link to comment
Share on other sites

Έχω φάει τα καλά μου τα χρόνια με αυτό το benchmark :P Δοκιμή νέου OS ~90ΜΒ (αντί για 92-96) με fully tweaked τα services. Νέο CopyWaza επίσης, μια χαρά φαίνεται να δουλεύει :T: Είναι το max που μπορώ να πάρω με το συγκεκριμένο motherboard + τα timings είναι όσο πιο tight γίνεται. Δυστυχώς το CpC enabled δεν δουλεύει στα 122MHz FSB ... :( Αν το δεχόταν, το score θα ήταν τουλάχιστον 2sec πιο κάτω. Συνολικά για να μάθω το σύστημα και να βγάλω τα max καλά scores σε SuperPi 1M & 32M αφιέρωσα 8 ώρες χθες (μετά την δουλειά :() και περίπου 3 ώρες σήμερα :D

thum_4614a6b40786686e.jpg

4614a6a6ca171e5b.jpg

Link to comment
Share on other sites

ντεν αμιεσε να ασπρισις

Γιώργη, quick question. Το EVGA E-LEET δουλεύει με το λειτουργικό μου (έμαθα ότι το έχεις :P); Αν αργεί να ανοίξει ή καμιά φορά δεν ανοίγει, φταίνε τα πολλά κομμένα services, όμως τι να κάνουμε... ένα καλό OS για SPi θέλει θυσίες. :o

Αν δεν ανοίγει ποτέ, τότε πείτε μου κάποιος ποια services χρησιμοποιεί για να φτιάξω νέα version :T:

Για παράδειγμα απ'την στιγμή που στο OS μου κλείσεις το explorer.exe δεν ξανα-ανοίγει :hehe: Μέσω task manager τα ανοίγεις τα απαραίτητα για screenshot. :T:

Link to comment
Share on other sites

το προτο μου bclk μετα απο πολλη καψιμο και ξενυχτη :whoohoo::D.ποποπο πολλη μυστήρια φάση αυτη η evga (γενικά το σοκετ αυτό) αλλα καπου εκει τελειώνει και αυτός ο cpu απο bclk..

δεν ειναι τιποτα σοβαρό αλλα οσοι εχουνε evga(1366) καταλαβαινουνε τη τράβηξα να φτασω μεχρι εκει για πρωτη φορα με ολα αυτα τα ρευματα και αυτον τον ξενεροτο cpu αλλα τελικα βγηκε ακρη!σιγα σιγα παμε για πάγωμα!

76575687.jpg

76575687.jpg

76575687.jpg

76575687.jpg.425a56551d96b8a13be874eb39c

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now