Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS ROG G551 & G771 Gaming Laptops]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Η ASUS σε συνεργασία με τους Republic of Gamers (ROG) λανσάρει τα G Series G551 και G771 gaming laptops με έμφαση στη σχεδίαση και στις επιδόσεις.

Τα νέα laptops της ASUS εξοπλίζονται με κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce GTX και επεξεργαστές Intel Core i7 για μέγιστες επιδόσεις στα παιχνίδια σας. Τα laptops φέρουν οθόνες IPS σε παραλλαγές όπως 1080p με υποστήριξη Trinity Display τεχνολογίας για ανάλυση 4K UHD για αυξημένη παραγωγικότητα. Το σασί έχει λεπτομέρειες από βουρτσισμένο αλουμίνιο ματ μαύρου χρώματος με το logo των ROG στο καπάκι. Διαθέτουν ένα σχεδόν αθόρυβο σύστημα ψύξης το οποίο διώχνει την θερμότητα ταχύτατα.

Οι κάρτες γραφικών του συστήματος είναι οι NVIDIA GeForce GTX 850M/860M με υποστήριξη DirectX 11 για όμορφα γραφικά και ατελείωτο gaming. Τα G Series laptops έρχονται στις 15 και στις 17 ίντσες και συνοδεύονται επίσης από το ποιοτικό σύστημα ήχου SonicMaster Premium ενώ μέσω του ROG AudioWizard μπορείτε να τον παραμετροποιήσετε με τα διάφορα presets.

Περισσότερες πληροφορίες και specifications μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

[img_alt=ASUS ROG G551 & G771 Gaming Laptops]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34068.jpg[/img_alt]

[img_alt=ASUS ROG G551 & G771 Gaming Laptops]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture34069.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now