JC_Denton

Corsair - Νέες ψύκτρες για τις Dominator RAM, με την τεχνολογία DHX+ !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/548a2f4ef39f33.gif[/WRAPLEFT]H Corsair ετοιμάζεται να βγάλει στις καινούριες της μνήμες ,επίσημα πλέον, τη νέα τεχνολογία της "Dominator 2" ή αλλιώς "DHX+", μέσω της οποίας οι μνήμες θα ψύχονται ακόμα καλύτερα, σε σχέση με την ήδη κορυφαία τεχνολογία DHX που χρησιμοποιείται σε όλα τα μοντέλα της εταιρείας σήμερα.

Σε αρκετά σημεία, οι ψύκτρες ακολουθούν το ίδιο design με τις παλιές - διαφορές όμως υπάρχουν και εντοπίζονται στο υψηλότερο PCB, καθώς και στη χρήση ενός παχύτερου heatsink, που προφανώς αποσκοπεί στις καλύτερες επιδόσεις.

Οι ψύκτρες μοιάζουν να είναι κολλημένες με το PCB, αλλά την επαφή με τα chips την αναλαμβάνουν ειδικά thermal pads, ενώ ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό, είναι ότι οι ψύκτρες ξεβιδώνονται πολύ εύκολα, επιτρέποντάς μας την πρόσβαση στο PCB.

Η Corsair είπε στους ανθρώπους του Bit-Tech ότι η νέα τεχνολογία DHX+ είναι ισάξια με την DHX σε επίπεδα απόδοσης. Τα μοντέλα στα οποία θα βρούμε τις νέες ψύκτρες αναμένεται να είναι όλα της σειράς Dominator, που σημαίνει ότι ίσως δεν τις δούμε σε Value μοντέλα, όπως αυτά με τις ασημένιες DHX ψύκτρες.

Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα τεράστιο άλμα μπροστά, είναι όμως μια καλή κίνηση από την Corsair, που ελπίζουμε να την ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές στο μέλλον.

Μερικές φωτογραφίες από τις νέες Dominator με τις DHX+ ψύκτρες:

46491094facac19.jpg

46491094fb00f5d.jpg

46491094fb2748a.jpg

46491094fb3c087.jpg

Διαβάστε περισσότερα εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now