MetallicGR

EVGA & G.Skill παρέχουν υψηλό compatibility

Recommended Posts

[NEWS_IMG=EVGA & G.Skill παρέχουν υψηλό compatibility]http://www.hwbox.gr/images/news_images/evga1.jpg[/NEWS_IMG] Η EVGA δημοσίευσε δελτίο τύπου που επικαλείται τα πρόσφατα ρεκόρ του K|NPG|N.

Οι DDR4 μνήμες της G.Skill προσφέρουν σύμφωνα με την EVGA, εξαιρετική συμβατότητα με τις X99 μητρικές της τελευταίας, κάνοντας έτσι το overclocking παιχνιδάκι προσφέροντας αυξημένες επιδόσεις. Η EVGA αναφέρεται σχετικά στα πρόσφατα 3DMark World Ρεκόρ που πραγματοποίησε ο γνωστός overclocker K|NPG|N χρησιμοποιώντας υποσυστήματα των δύο αυτών εταιρειών. Ο extreme overclocker μάλιστα είπε πως: "Η ομάδα που αναπτύσσει το BIOS αλλά και τις ίδιες τις μητρικές θέλησαν να αποδείξουν πως μπορούν να φτιάξουν μια μητρική που μπορεί να τρέξει απρόσκοπτα τις ταχύτερες μνήμες της αγοράς (3000MHz+) και κατάφεραν ακριβώς αυτό."

[img_alt=EVGA & G.Skill παρέχουν υψηλό compatibility]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture38713.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Φανφάρες.

Go basic σε αυτή την πλατφόρμα. Τέσσερα κανάλια ddr4 είναι, σιγά μην γίνει εκεί bottleneck. Στα μόνα σενάρια που μπορώ να φανταστώ τόσα CPU Ι/Οs με τόσο volume που να θέλεις τέτοιες μνήμες, μάλλον θα θέλεις και ecc για να είσαι resilient σε στραβές imo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now