MetallicGR

Η ASUS ξεκινά ένα παγκόσμιο Giveaway

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η ASUS ξεκινά ένα παγκόσμιο Giveaway]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus3.jpg[/NEWS_IMG] Μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής μητρικών και λοιπών υποσυστημάτων ξεκινά ένα παγκόσμιο Giveaway.

Η ASUS ανακοίνωσε πως πούλησε την 500-μυριοστή μητρική της από την ίδρυση της το 1989. Ο Jonney Shih, chairman της Asustek δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πελάτες μας για την υποστήριξή τους αυτά τα 25 χρόνια. Μοιραζόμαστε το κοινό πάθος μας για την τεχνολογία και το input που δεχτήκαμε μας βοήθησε στο να προχωρήσουμε στο ταξίδι της αναζήτησης του απίστευτου. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να φέρουμε στην αγορά περισσότερη καινοτομία και στοχεύουμε στην απροβλημάτιστη και χαρούμενη ψηφιακή ζωή."

Έτσι η ASUS διοργανώνει έναν διαγωνισμό όπου το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι share στο Facebook και να παίξετε στο quiz! Έπειτα θα κληρωθούν μητρικές, ποντίκια, router, οθόνες, έτοιμοι υπολογιστές καθώς και πολλά ακόμη δώρα. Στον σχετικό ιστότοπο μπορείτε να μάθετε και την σύντομη ιστορία της ASUS, ξεκινώντας από την ίδρυση της από τέσσερις μηχανικούς που ξεκίνησαν την εταιρεία σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Taiwan.

[img_alt=Η ASUS ξεκινά ένα παγκόσμιο Giveaway]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39241.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

και οι low end της asus ειναι ποιοτικες :)

οσες εχω εγκαταταστησει σε φιλους/γνωστους ακομα λειτουργουν και ποτε δεν εχουν παρουσιασει σοβαρα προβληματα ;)

την asus της υπογραφης την εχω απο τα τελη του 2007 και μετα απο τοσα χρονια δεν εχει κανει ουτε κιχ..βεβαια το pc το ειχα παρκαρει και χρησιμοποιουσα μονο τα λαπτοπς για κανα 2αρι χρονια, αλλα εκει που το ειχα αφησει με τοση σκονη και υγρασια δεν επαθε τιποτα :)

την ειχα παρει σεπτεμβρη του 2007 στα 50-60 ?, αλλα παρολο που ηταν φτηνιαρικη, ηταν full εξοπλισμενη με ιαπωνικους πυκνωτες....asus και παλι asus!!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας και Καλη Χρονια σε ολους ! Επ'Ευκαιρια απο τον Οκτωβριο του 2005 στον Pentium 4 (630) 3 Gh εχω επανω την M/B Asus P5GD1 pro 64 bit,απο τοτε δουλευει συνεχως και αδιαλειπτως χωρις να της εχω αλλαξει ουτε μπαταρια...ειμαι εντυπωσιασμενος ..περιμενω να ξεραθει...αλλα..ναδα !! :congratulatory:

Link to comment
Share on other sites

Από μητρικές ASUS άλλο τίποτα εγώ... Πέρασαν απ' τα χέρια μου πολλές κι ας μην ήταν όλες ROG.

CUSL, P4P800, P4P800-E, P4C800, P4C800-E Deluxe, P5K, Maximus Formula, Rampage Extreme, Maximus III Formula, Maximus IV Extreme, Maximus V Extreme. Δεν θέλω να προσθέσω μέσα και ποιες άλλες έχω δουλέψει αλλού γιατί το θεωρώ άδικο :hehe: Τώρα είμαι στο home PC @ Χανιά με μία P5G41 LGA775 :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now