MetallicGR

Η Bitstamp χάνει bitcoins αξίας 5 εκ. δολαρίων

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Bitstamp χάνει bitcoins αξίας 5 εκ. δολαρίων]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Σοβαρό πλήγμα δέχεται η παγκόσμια κοινότητα των Bitcoin exchange υπηρεσιών.

Η υπηρεσία bitcoin exchange Bitstamp αναγκάστηκε να αναστείλει την λειτουργία της μέσα στην εβδομάδα καθώς παραβιάστηκε η ασφάλεια του ιστότοπου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να "χαθούν" 19,000 BTC, συνολικού κόστους κοντά στα 5 εκατομμύρια δολάρια, από τα online wallets των χρηστών. Σύμφωνα με το ZDNet το Bitstamp είχε bitcoins αξίας $96.9 εκ. τον περασμένο Μάιο, όμως με τις συνεχείς διακυμάνσεις του εικονικού αυτού νομίσματος, τα "αποθέματα" ενδέχεται να έχουν μειωθεί σημαντικά.

Το Bitstamp σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως θα μεταβεί σε νέους servers και θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του σύντομα, ενώ κανένα hacking group δεν έχει λάβει ευθύνες για την επίθεση.

[img_alt=Η Bitstamp χάνει bitcoins αξίας 5 εκ. δολαρίων]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39577.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now