MetallicGR

Φήμη για ιαπωνικό setting στο μεθεπόμενο Assassinʼs Creed

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμη για ιαπωνικό setting στο μεθεπόμενο Assassinʼs Creed]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure3.jpg[/NEWS_IMG] Ένας χρήστης των Ubisoft forums ανακάλυψε ένα ενδιαφέρον στοιχείο στο official art book του Assassinʼs Creed IV: Black Flag...

...και το οποίο φαίνεται να δείχνει ότι το μεθεπόμενο Assasssinʼs Creed video game (δηλαδή το sequel του Assassinʼs Creed Victory) θα μας ταξιδέψει στην Ιαπωνία. Συγκεκριμένα, σε μια φωτογραφία κτιρίου της Abstergo, υπάρχουν έξι τμήματα artwork που συνδέονται με τα υπάρχοντα games. Η Santa Maria del Fiore της Φλωρεντίας υπήρχε στο Assassinʼs Creed 2, η Παναγία των Παρισίων εμφανίστηκε στο Assassinʼs Creed: Unity, ενώ ο Big Ben θα «πρωταγωνιστεί» στο Assassinʼs Creed Victory που αναμένεται φέτος.

Ο παραπάνω υπολογισμός αφήνει δύο εικόνες που δεν αντιστοιχούν κάπου. Η πρώτη δείχνει μια εκκλησία που μπορεί να συνδυάζεται με το αρχικό Assassinʼs Creed ή το Assassinʼs Creed 3. Η δεύτερη όμως δείχνει ένα κτίριο που θυμίζει ιαπωνικό ή κινεζικό κάστρο/ναό. Η τοποθεσία δεν έχει αναφερθεί σε κάποιο game της σειράς και ίσως δείχνει ότι στα σχέδια της εταιρείας είναι το ταξίδι στις εκεί περιοχές.

Λέτε να δούμε μάχες ninjas και assasssins; Προς το παρόν πάντως αναζητούμε πληροφορίες για το Assassinʼs Creed Victory που αναμένεται φέτος.

[img_alt=Φήμη για ιαπωνικό setting στο μεθεπόμενο Assassinʼs Creed]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40687.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now