MetallicGR

Υποστήριξη Cross-Buy για Xbox One και Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Υποστήριξη Cross-Buy για Xbox One και Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/xbox.jpg[/NEWS_IMG] Ο επικεφαλής του τομέα Xbox Phil Spencer επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του GDC 2015 ότι θα υλοποιηθεί η υποστήριξη για Cross-Buy μεταξύ Xbox One και Windows 10, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο DirectX 12.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι αφορά την επιλογή Cross-Buy, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν έναν τίτλο (είτε για Xbox One ή για Windows 10) και να τον απολαύσουν και στις δύο πλατφόρμες, κάτι που συμβαίνει ήδη στο PSN για PS4, PS3 και PS Vita, αλλά και στο Steam για Windows, Mac και Linux. Η επιλογή αυτή δεν θα είναι υποχρεωτική, πράγμα που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές θα είναι αυτοί που θα αποφασίσουν τελικά για τo αν τα παιχνίδια τους θα είναι cross-buy ή θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά για κάθε πλατφόρμα.

Επιπλέον, ο Spencer σημείωσε ότι το νέο API (DirectX 12) θα βελτιώσει όχι μόνο τις επιδόσεις της CPU έως και 50% (ανάλογα με το πώς αναπτύσσεται ένα παιχνίδι, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί), αλλά θα ενισχύσει επίσης τη χρήση της GPU έως και 20%, όπως προκύπτει από δοκιμές που γίνονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το υψηλόβαθμο στέλεχος δεν διευκρίνισε αν οι ίδιες επιδόσεις θα ισχύουν για όλα τα formats.

[img_alt=Υποστήριξη Cross-Buy για Xbox One και Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42493.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now