GoriLLakoS

Τα What's Up FunLabs επιστρέφουν για 4η φορά!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα What's Up FunLabs επιστρέφουν για 4η φορά!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/hwbox3.jpg[/NEWS_IMG] Η Cosmote σε συνεργασία με το MAD παρουσιάζουν για τέταρτη φορά τα FunLabs, το Σάββατο 4 Απριλίου στο The Mall Athens με έμφαση στο Gaming, το Overclocking και το Case Modding.

Το "The Urban Gaming Tournament" που διοργανώνει για τέταρτη φορά η Cosmote σε συνεργασία με το MAD έρχεται το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 13:00 στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, στον 4ο όροφο. Στόχος του συγκεκριμένου FunLabs - το οποίο είναι το πρώτο για το 2015 - είναι να προσφέρει την απόλυτη gaming εμπειρία με δύο τουρνουά στο Pro Evolution Soccer 2015 στη πλατφόρμα του PS4 αλλά και στο δημοφιλές παιχνίδι first person και ατελείωτης δράσης, Call of Duty Advanced Warfare (Xbox One). Διεκδικείστε την πρώτη θέση και αποδείξτε σε όλους ότι είστε ο καλύτερος στο έιδος του.

Επίσης στα FunLabs μπορείτε να πάρετε Tips από Experts για το Overclocking και για το Case Modding, ενώ θα μπορείτε να θαυμάσετε Έλληνες και Ελληνίδες Cosplayers να αναπαριστούν γνωστούς ήρωες από video games. Μέλη της ομάδας HwBox Hellas O/C Team, με πρόσφατη διάκριση την πρώτη θέση στο Team Cup 2014, θα βρίσκονται εκεί για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των παρευρισκομένων, παράγοντας παράλληλα υψηλό θέαμα με ψύξη υγρού αζώτου στα υποσυστήματα των δοκιμών τους. Παράλληλα ο πολύ γνωστός case modder Slacker XL θα βρίσκεται στο 4o Whatʼs Up Funlab και θα παρουσιάσει μερικές από τις πιο δημοφιλείς δουλειές του, ενώ φυσικά θα μπορέσετε να συνομιλήσετε μαζί του, και να ρωτήσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με το Case Modding, τον ίδιον, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα του.

Σας περιμένουμε λοιπόν στο 4° Whatʼs Up FunLab | The Urban Gaming Tournament, το Σάββατο 4 Απριλίου στο The Mall Athens στις 13:00 το μεσημέρι.

[video=youtube;iJQvQsVbVPA]

[img_alt=Τα What's Up FunLabs επιστρέφουν για 4η φορά!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43751.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Γιατιιι το μοναδικό Σάββατο που θα δουλεύω;

έλα αργότερα :shifty:

Sorry, θα είμαι με nord εκτός. Ανέλαβα υπεύθυνος στο ατελιέ του :hehe:

κρυβε λόγια!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now